Wednesday, November 13, 2013

Review - John Frieda Luxurious volume shampoo & conditioner



 pati tiksliai nepamenu, kaip ilgai vis norėjau įsigyti šios linijos šampūną ir kondicionierių. tačiau vis delsdavau dėl apimtį didinančių produktų atsirandančio neigiamo poveikio mano plaukams. tačiau vieną dieną susiėmiau ir paskatinta geros nuolaidos nusipirkau šiuos du produktus. prieš pirkdama juos pasidomėjau internete ir jie buvo labai giriami. kai kurios beauty guru apie juos atsiliepė kaip apie geriausius drugstore apimtį suteikiančius šampūną ir kondicionierių. taip pat apie šią liniją gerai atsiliepė ir viena iš mano mylimiausių vlogerių tad pirkdama šiuos du produktus tikrai maniau, kad jie užtikrintai bus geri ir nenuvils. tikrai nuoširdžiai tikrėjausi, kad galbūt pagaliau būsiu atradusi savo go to šampūną ir kondicionieirų. 
visos mano baimės nepasiteisino, nes nepatyriau jokių problemų, susijusių su plaukų išsausėjimu ar slinkimu. tačiau susidūriau su kita problema - jau pirmą kartą panaudojus juos susimąsčiau, kodėl jie sulaukė tokio žmonių dėmesio, juk jie nepateisina pagrindinio dalyko, kurį žada. jie absoliučiai nesuteikia apimties! panaudojus šampūną rezultatas, apimties atžvilgiu, visiškai nesiskiria nuo to, koki mano plaukai buvo prieš tai. John Frieda gamintojai žada, jog naudojant šią liniją plaukai bus natūraliai purūs, atrodys, lyg sušukuoti grožio salone. taip pat naudojant šį šampūną plaukai turėtų išlikti natūraliai purūs. na, jau ko ko, bet nepaklusnaus purumo plaukams linija tikrai suteikia. pirmą kartą išsiplovus galvą tai labai nervino, ypatingai dėl to, kad išėjus į lauką pasirodė jog diena vėluota ir mano šukuosena nuėjo šuniui ant uodegos - plaukai plaikstėsi į visas puses ir jų nebuvo įmanoma sutramdyti. tačiau dabar prie to purumo jau pripratau. kondicionierius turėtų suteikti plaukams purumo jų visiškai neišsausindamas. taip pat pagerinti jų būklę, pašalinti vėlimąsi, kad jie būtų natūraliai švelnūs. plaukų su šiuo kondicionieriumi ir be jo skirtumas yra tik toks, jog panaudojus kondicionierių plaukai tampa šiek tiek švelnesni, tačiau kartą per savaitę vis tiek naudoju intencyvią kaukę, nes kondicionierius tik vos vos švelnina ir maitina plaukus. tikrai kiek palengvina plaukų iššukavimą, bet mano plaukus ir taip nelengva iššukuoti, tad tai man daug nereiškia. 
labai geras šampūno požymis yra tas, jog pradėjusi jį naudoti suvokiau, kaip blogai plaukus išplauna Margarita šampūnai. naudojant juos jau antrą dieną po plovimo, net ir panaudojus sausą šampūną mano plaukai dienos eigoje atrodydavo ir jausdavosi pasiriebalavę, tačiau naudojant šį šampūną pastebėjau, kad antrą dieną, panaudojus sausą šampūną, plaukai, nors ir be apimties, atrodo kaip išplauti. 
produkto kvapas man nelabai patinka, tačiau jį galima kęsti. bet jis plaukuose išlieka nuo plovimo iki plovimo, tad jeigu visgi kėtinate pirkti šią liniją, pirmas dalykas, karį turėtumėt padaryti, tai įsitikinti, ar kvapas pernelyg jūsų neerzina.
antrą kartą nei šampūno, nei kondicionieriaus tikrai nepirksiu ir tikrai nemanau, kad jie yra verti savo kainos, ar gero produkto statuso, kurio yra sulaukę. kad įsigijau šiuos produktus nuramina tik tai, jog pirkau juos nepilna kaina - sutaupiau 20lt. kitaip dabar tikrai graužčiausi. tačiau jeigu norit labai purių ir nesuvaldonų plaukų, ši linija galbūt jums patiks :)








Goda

No comments:

Post a Comment