Wednesday, November 20, 2013

Review - L'oreal Sublime nourishing body lotion




L'oreal ne per seniausiai pasirodė su naująja Sublime body kūno priežiūros priemonių linija, kurią sudaro:
  • Maitinamasis kūno losjonas
  • Stangrinamasis kūno losjonas
  • Sausas kūno aliejus
  • Kūno šveitiklis
Sudominta linijos įsigijau tris jos produktus. apie du iš jų išvysite įrašus poros savaičių bėgyje. sausą aliejų įsigijau, kad galėčiau išbandyti dar du kitus sausus aliejus ir palyginti, kuris iš jų geriausias. taigi apie trečiąjį produktą įrašą išvysit turbūt kitais metais, tačiau jis bus didelis :)
na o šiandien pradėsiu nuo Maitinamojo kūno pienelio apžvalgos.
Visų pirma - pakuotė praktiška ir patogi keliauti, nes turi dozatorių, tad lengvai galima dozuoti produktą tiek, kiek reikia. dozatorius užsifiksuoja, neleisdamas pieneliui ištekėti, taigi su juo galima drąsiai keliauti.
nesu didelė kvapo gerbėja. jis keistas, tikrai jaučiasi, kad yra iš prabangesnių, tačiau gerai jo užuosti negalima, nes yra silpnas. užtepus ant odos, jo beveik nesijaučia, o jam įsigėrus, visiškai dingsta. nors gamintojai ir teigia, jog oda, pasitepus losjonu, turėtų subtiliai kvepėti. tačiau retkarčiais jis man primena skystus klijus. 
kremo sudėtyje yra 4 vertingi aliejai: kalendrų, ežeinių, juodųjų serbentų sėklų ir abrikosų. produktas tikrai gerai atlieka savo darbą. oda tampa neapsakomai švelni, netgi alkūnės bei keliai tampa labai švelnūs, tad losjonas 100% tinka sausai/labai sausai odai. taigi šiuo aspektu gamintojai išpildė savo pažadą. taip pat jie žada, kad produktas odą maitins 48 valandas. manau, tai taip pat yra tiesa. tačiau tai nekeistų mano rutinos, nes bet kuriuo atveju kremą naudoju kas antrą dieną, ypatingai tokiu metų laiku. tarp kremo naudojimo mano oda visą laiką išlieka labai glotni ir maloni liesti. taigi reguliariai jį naudojant, oda tikrai išlieka visą laiką pamaitinta. losjono tekstūra yra labai lengva ir mažo kiekio užtenka ilgam. tokios tekstūros dėka kremą galima būtų naudoti ir vasarą, tačiau tuomet jis lėčiau gertųsi, o ir dabar gėrimosi greitumu nepirmauja. tačiau aš jį lyginu su vasarą naudotu Garnier Intensive swoothing gel-cream. jeigu reikėtų lyginti jį su paprastu kremu, tuomet sakyčiau, jog šio įsigėrimo greitis yra pakankamai geras, tačiau reikia kiek pastoviniuoti ir palaukti, kol bus galima rengtis. tačiau sausaodėms jis turėtų tikti ir vasarą. taip pat ant produkto pakuotės rašoma, jog pienelio prabangi tekstūra ištirpsta ant odos ir greitai įsigeria (šitą ką tik aptariau), suteikia ilgalaikę apsaugą nuo odos išsausėjimo, nesuteikia riebios odos pojūčio. beje, išmokau šiokio tokio triuko, kad pienelis įsigertų greičiau - kremą tepti reikia ant ne visiškai nusausintos odos. bet koks kremas/sviestas įsigeria kur kas greičiau. įsigėręs produktas tikrai nepalieka riebios odos pojūčio, ji iškart tampa labai švelni. na o tai, ar kremas suteikia ilgalaikę apsaugą nuo odos išsausėjimo sužinosiu tik tada, kai baigsiu jį naudoti. taigi apie tai sužinosit mano empties įraše.
apibendrinus, produktas tikrai gerai maitina, drąsiai rekomenduoju jį sausą odą turinčioms merginoms. jį panaudojus, oda tampa neįtikėtinai švelni. kaip jau minėjau, kvapas ne per geriausias, tačiau ant odos jis visiškai neišlieka, tad tai nėra didelė problema. dėl dozatoriaus ir pakankamai skystos losjono tekstūros, produkto nereikia daug, jį lengva dozuoti reikiamomis normomis, turėtų užtekti ilgesniam laikui. tačiau apart to, kad losjono poveikis yra geras, nerealaus įspūdžio jis man tikrai nepadarė. dėl to dešimtbalėje sistemoje vertinčiau jį 8-9 balais. pienelio kaina tikrai atitinka kokybę. tad rekomenduoju jį sausą odą turinčioms merginoms, kurioms patinka lengvos tekstūros losjonai, kurių nereikia daug, norint lengvai, pigiai ir efektyviai prižiūrėti savo kūno odą.









Goda

No comments:

Post a Comment