Sunday, November 3, 2013

Collective drugstore haul


jau prieš porą metų pastebėjau, jog ruduo man yra didžiausių apsipirkinėjimų metas. šis ruduo ne išimtis. kaip tik pastebėjau, jog šį rudenį įsigijau daugiausiai man nereikalingų daiktų, kuriuos įsigyti norėjau jau labai ilgą laiką. tad ateityje išvysit keturis haul įrašus. šiuose įrašuose nusprendžiau rašyti visas kainas, dėti daiktų nuorodas ir rašyti aprašymus apie produktus. taip gausite daugiau informacijos apie juos. tikiuosi, šie pokyčiai ir patys įrašai jums patiks :)




šampūnas turėtų suteikti plaukams pastebimai didesnę apimtį, plaukai turėtų atrodyti tarsi sušukuoti salone.


Kondicionierius neapsunkina plaukų, paverčia juos akivaizdžiai puresnius ir suteikia jiems apimties. neleidžia plaukams veltis, jie tampa itin švelnūs, lyg sušukuoti grožio salone.


Plaukus regeneruojantis ir gydantis preparatas su natūraliu šilku. Apsaugo plaukus nuo UV ir aukštos temperatūros, ypatingai gerai drėkina plaukus ir galvos odą. sudėtyje yra vitaminų bei augalų ekstraktų. suteikia plaukams šilkinį ir turtingą spindesį, plaukai lengvai iššukuojami.


Pssssst! Dry shampoo - 12.99lt

sauso šampūno milteliniai junginiai sugeria riebalus, esančius plaukų paviršiuje. suteikia plaukams apimties, išsaugo natūralią jų spalvą.
Nesu naudojusi šio šampūno, tačiau praeitą menesį teko šiek tiek apriboti biudžetą, tad įsigijau šį sausą šampūną, ir likau tikrai labai labai patenkinta juo. mąstau apie jo review įrašą.



Praturtintas 4 vertingais aliejais. maitina odą 48 valandas. intensyviai atstato, ramina ir suteikia ilgalaikę apsaugą nuo odos išsausėjimo. pienelio prabangi tekstūra ištirpsta ant odos ir greitai įsigeria, nesuteikia riebios odos pojūčio. 
Kalendrų aliejus - biologiškai atitinka natūralius epidermio lipidus, puikiai įsigeria į raginį sluoksnį ir grąžina jam lankstumą bei švytėjimą. 
Ežeinių aliejus - papildomai skatina regeneraciją, maitina ir saugo epidermį.
Juodųjų serbentų aliejus - praturtintas Omega-3 ir Omega-6 rūgštimis, yra vienas vertingiausių bei geriausiai raminančių aliejų.
Abrikosų aliejus - yra neapsakomai švelnus ir suteikia odai švytėjimo.


iš esmės, tai prieš tai aprašytas kremas aliejaus formoje:
aliejuje yra 4 vertingų aliejų - kalendrų, ežeinių, juodųjų serbentų sėklų ir abrikosų. 48 valandų drėkinimas. Skystos, neriebios tekstūros aliejus tobulai įsigeria į odą ir suteikia jai subtilų, malonų kvapą.


šveičiamosios mikrodalelės išlygina odos nelygumus, pašalina negyvas odos ląsteles ir gerina odos odos tekstūrą. AHA skatina ląstelių atsinaujinimą. Gaivaus kvapo putų tekstūra suteikia tyro malonumo akimirką. Tinka visų tipo odai.


Garnier Ultimite Beauty oil - 24.99lt

aliejus nelipnus, netepa drabužių ir akimirksniu įsigeria į odą. Jame yra itin vertingų 4 rūšių aliejų (arganų, makadamijų, migdolų ir rožių). oda intensyviai maitinama, akimirksniu tampa skaisti bei glotni.



Maitinamosios dušo želės. Kai nežinau, kokią dušo želę pirkti, visuomet renkuosi Dove. šie kvapai gana gaivūs, vasariški, tačiau šiemet nusprendžiau išlįsti iš savo pačios užsibrėžtų rėmų ir naudoti tokius kvapus, kokius noriu, o ne gaivius tik šiltuoju metų laiku, o sunkesnius - šaltuoju.


Neutrogena Nourishing foot cream ~ 16lt

Norvegiškos formulės maitinamasis kojų kremas, sukurtas bendradarbiaujant su dermatologais. šis kremas yra neriebios ir nelipnios tekstūros, nepalieka dėmių ant drabužių. jis intensyviai drėkina, akimirksniu nuramina išsausėjusią odą ir sumažina tempimo pojūtį. šio kremo formulė yra praturtinta glicerinu. jis suteikia 24 valandų drėkinimą bei padeda užkirsti kelią šiurkštumo ir nuospaudų atsiradimui.
Rezultatas: minkštesnė, švelnesnė ir lygesnė pėdų oda. 


Listerine Stay White mouth wash ~ 25lt

Sumažina dantų akmenų susidarymą ir dantenų atsiradimą, palaiko švaresnius ir baltesnius dantis. antibakterinis burnos skalavimo skystis padeda nuvalyti daugiau apnašų nei valant šepetėliu, naikina bakterijas, sukeliančias dantenų uždegimą. abu skysčius pirkau skirtingose vaistinėse, net neįsivaizduoju, dėl ko jų pakuotės skiriasi. turbūt Listerine pakeitė skysčio pakuotę.

Colgate Max white one Luminous toothpaste ~ 11lt

paprastai naudoju tokias dantis balinančias dantų pastas, kaip Sensodyne ar Splat, bet girdėjau daug labai gerų atsiliepimų apie šias Colgate Max White one dantų pastas, tad nusprendžiau išmėginti. juolab, kad jos nėra brangios. Pažiūrėsiu, kaip viskas bus.




tai yra blakstienų tušo pagrindas, atstatomasis serumas ir blakstienų augimo aktivatorius.
produkto gamintojai garantuoja šiuos rezultatus:
  • sustiprinta ir atstatyta plauko struktūra.
  • įspūdingas blakstienų augimas
  • neįtikėtina blakstienų apimtis
  • profesionali apsauga

Paprastai tokioms priemonėms dėmesio neskiriu. juolab netikiu, jog 16 litų kainuojantis serumas mano blakstienoms suteiks apimties. žinoma, nevertinu produktų pagal jų kainas, tačiau į šį serumą daug vilčių nedėjau. iki kol jį mano draugei nupirko mama ir ji jo neišbandė. žinoma, rezultato reikėjo laukti, bet blakstienos tapo ilgesnės, įgavo žymiai daugiau apimties, tapo tobulai atskirtos. tad nusprendžiau jį išmėginti pati. visiškai draugės atsiliepimais nesikliauju, nes dėl tų pasikeitimų gali būti kaltas ir blakstienų tušas, tačiau išmėginsiu šį serumą ir jums pranešiu :)




MaxFactor False lash effect 24h ~ 54lt

dirbtinių blakstienų įspūdis, išliekantis 24 valandas. Netrupa, nesulimpa ir nesitepa, todėl juo nudažytos blakstienos išlieka įspūdingos visą parą.


Nail polishes ~ 6-18lt

Juodas - Golden Rose 171
Su blizgučiais (taip pat kažkokia nauja sezono kolekcija) - L'oreal 842 Sequin explosion
Kreminė - Privee by Julianne kolekcija - CP5 Julianne's nude








Goda


4 comments:

  1. ačiū :) laikui bėgant išvysit atsiliepimų įrašus apie kiekvieną pirkinį. labai tikiuosi, kad jie naudingi ;)

    ReplyDelete
  2. Ačiū už įrašus. Norėtųsi atsiliepimų apie produktus, kurie būtų susiję su dantu akmenu naikinimas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. malonu jog patinka :) na jei tik būčiau susidūrusi su šia problema, tikrai su mielu noru parašyčiau apie tai įrašą, tačiau gyvenime nesu su tuo susidūrusi

      Delete