Saturday, November 30, 2013

November favorites | 2013


štai žaibiškai prabėgo ir dar vienas mėnuo. kartu su naujo mėnesio pradžia, mano tinklaraštyje pasirodo ir produktų, kuriuos mėgau pastarąjį mėnesį, apžvalga.


_______________________


Pssssst! Sausas šampūnas
neseniai atradau ir iškart įsimylėjau. man jis patinka daug labiau, negu visame pasaulyje žinomas Batiste. šis ir kainuoja kur kas pigiau, ir yra randamas daug lengviau. taip pat nepalieka baltų dėmių (tik jo naudojimo pabaigoje, likus ~1-2 kartam) labai lengvai išsitrina. ir jį užtenka naudoti tik vieną kartą tam, kad plaukai visą dieną atrodytų kaip po plovimo. taip pat šampūno nesijaučia plaukuose. ir jis neturi kvapo. tai man taip pat yra svarbu, nes naudojant kitus sausus šampūnus, palietus plaukus ant rankų likdavo nemalonus miltelių perteklius, o užuobus sauso šampūno kvapą tai tik primindavo, jog plaukai yra neplauti. myliu šį šampūną, jau baigiau antrą buteliuką, ir esu užsipirkusi jų dar daugiau. tikrai rekomenduoju. 


L'oreal Sublime body kūno šveitiklis
kol kas pats geriausias šveitiklis, kurį galima įsigyti Lietuvoje. visų pirma labai traukia spalva, ir neįprastas kvapas, kuris traukia savo neįprastumu ir stipriomis natomis. taip pat jis putoja, ir šveičiamosios dalelės jame yra pakankamo dydžio. dėl putojimo mažesnio šveitiklio kiekio užtenka didelniam kūno paviršiui padengti, o produkto šveičiamųjų granulių didumo dėka šveitiklis savo darbą atlieka per trumpesnį laiką. tikrai net neabejoju, kad teks įsigyti šį produktą dar ne kartą.



Kvapų namai Kokosų aliejus
nors tai ir yra daugiafunkcinis produktas, jį naudoju tik kaip makiažo nuėmėją. deja, šį mėnesį nepataikiau nei su tušu, kuris, nors ir ne vandeniui atsparus, nusiiminėja žiaaauriai sunkiai. taip pat nepataikiau ir su makiažo nuėmėju, skirtu jautresnėms akims. deja, jis visiškai nenuvalo jokio tušo ir eyeliner'io. tad šis kokosų aliejus pastarąjį mėnesį buvo mano gelbėtojas, nes jo pagalba mano makiažas buvo visiškai nuimtas, akys nebuvo dirginamos, o ir oda pamaitinta.


Homemade honey&sugar scrub
esu prisiekusi kavos mylėtoja. be jos neįsivaizduoju savo gyvenimo rutinos. tačiau šios savo priklausomybės dėka mano lūpos yra sausos tiek vasarą, tiek, tuo labiau, žiemą. dėl to stengiuosi daryti viską, ką galiu, kad tik išlaikyčiau jas pamaitintas ir sveikai atrodančias. jau kurį laiką norėjau nusipirkti vieną iš taip išgirtų Lush lūpų šveitiklių, tačiau vis pagailėdavau jam pinigų. galiausiai, susirgus ir mano lūpoms tapus kaip niekada sausoms, nusprendžiau pasidaryti šveitiklį manuose. tai daug pigiau ir taip pat efektyvu. dabar nebeįsivaizduoju savo gyvenimo be jo. dėl jame esančio medaus, po šveitimo lūpos tampa daug švelnesnės, tačiau po šio proceso vis tiek patepu lūpas balzamu, kitaip jas pradeda tempti.


L'oreal Privee by Lulianne (842 Julianne's nude)
šį rudenį neketinau pirkti jokių nagų lakų, nes jau ilgą laiką laukiu atkeliauti turinčio užsakymo iš Anglijos. tačiau L'oreal pasirodžius su naująja nude atspalvių kolekcija, tiesiog negalėjau atsispirti. iš tolo net neatrodo, kad nagai yra nulakuoti, spalva tiesiog susilieja su odos atspalviu (aš esu tradiciška lietuvaitė blyškia oda, kuri Lietuvoje nesuranda tinkamos skystos pudros apart Maybelline Fit me 110) o pažvelgus iš arčiau spalva atrodo labai natūraliai. nusilakavusi šiuo nagų laku niekaip negaliu nustot, vis žvilgčioju į savo nagus ir neatsigrožiu :)



Maybelline (440 Orange attitude)
šį rudenį ėmiau ir išdrįsau. nusprendžiau nebesigėrėti tomis laimingosiomis, kurios be jokių kompleksų lūpas dažosi itin ryškiomis spalvomis, nusprendžiau išlipti iš savo saugumo zonos. štai pirmas žingsnis, ryškių rūpų link. ryški oranžinė, tačiau ji nėra sodri, dėl to ir ne tokia ryški, kaip tikri lūpdažiai. į šio produkto formulę įeina ir lūpas drėkinantis konpleksas, kuris spalvą daro tokią nesodžią. jie yra prilyginami labai garsiems Revlon Lip Butters kurių spalvų paletė yra milžiniška, tačiau net ir pačios ryškiausios spalvos nėra sodrios, ant lūpų tėra jų užuomina. tuo man toki produktai ir patinka. jie ne tik gerai drėkina lūpas, tačiau ir suteikia joms pakankamai spalvos, juos drąsiai gali naudoti neišdrįstančios iškart pasitepti raudonu lūpdažiu, merginos. nors jie ir išlieka ne ilgą laiką, vis tiek manau, kad įsigysiu ir kitų ryškesnių atspalvių.









Goda

No comments:

Post a Comment