Thursday, November 7, 2013

Review - Bioderma Sebium H2O vs L'oreal Ideal Fresh



vs



Kuo toliau naudodavau šį L'orealio toniką, tuo vis labiau prilygindavau jį Bioderma Sebium H2O miceliniam vandeniui, tačiau dabar manau, kad, nors šie du tonikai ir yra labai panašūs, jie geriausi yra dėl skirtingų priežasčių.
Bioderma inovacija Sebium H2O micelinis vanduo veikia antibakteriškai. patentuotas Fluidactiv® kompleksas reguliuoja riebalų išsiskyrimą ir sudėtį.

  • Sebium H2O produktai vienu judesiu pašalina odos nešvarumus ir riebalų perteklių.
  • Sebium H2O neužkemša porų, užtikrina nepriekaištingą odos ir akių toleranciją.

 Bioderma micelinį vandenį naudoju nuo pat balandžio mėnesio. Iš pradžių jis man labai patiko ir maniau, kad naudosiu jį visą likusį savo gyvenimą. nežinau, galbūt taip ir bus. tik pradėjusi jį naudoti pastebėjau, kad mano oda pastebimai pasikeitė į gerąją pusę. ji tapo žymiai švaresnė, spuogai akimirksniu sumažėjo, o po jų likusios dėmelės palyginus tikrai labai greitai išnyko. su laiku ant mano veido atsirasdavo vis mažiau spuogų, kiek susitvarkė riebalų išsiskyrimas.
Tarp bloggerių  šis micelinis vanduo, arba tas, rausvoje pakuotėje (skiriasi tik odos tipas) dažniausiai naudojamas makiažui nuimti. Na, pabandžiau jį ir pagal šią paskirtį, tačiau nesu 100% patenkinta juo, nes eyelinerio gerai jis nenuima. kiek atsparesnio tušo dalis taip pat lieka ant blakstienų. bet visumoje, valant makiažą du kartus, pasiekiamas idealus rezultatas. kita vartus, dar nesu atradusi tokio makiažo valiknlio (net ir naudodama akiims skirtą), kuris nuimtų visiškai visą makiažą, tad galbūt Bioderma ir daro gerą darbą šiuo atžvilgiu. tačiau, kaip makiažo nuėmėją jį vertinu dėl to, jog jis absoliučiai nedirgina akių, net ir į jas patekęs. taip pat tinka žmonėms, nešiojantiems lęšius (pati juos nešioju ir skirtumo nepastebėjau, kad dirgintų, ar gagintų ką nors) nes kiti, netgi tiktai akims skirti makiažo nuėmėjai yra linkę dirginti, ar net graužti akis. jį tikrai pasiimčiau keliaudama, kai reikėtų pasiimti minimalų produktų kiekį, tačiau kasdienėje rutinoje esu linkusi jį naudoti kaip toniką.
L'oreal gamintojai žada, jog tonikas nesukels alergijos, naudojant produktą oda taps stangri, nepriekaištingai švari, gaivi ir daili. šis produktas turėtų neleisti susidaryti odos nelygumams. taip pat jis yra be parabenų. antibakterinėmis savybėmis pasižymėjusios silicilo rūgšties veikliosios medžiagos natūraliai šveisdamos pašalina negyvas raginio sluoksnio ląsteles ir nešvarumus.
L'oreal Ideal Fresh tonikas man labiau patinka dėl to, jog jis tikrai labai greitai įsigeria į odą. nepalyginamai su Bioderma. tad kai skubu, ypatingai rytais, nereikia laukti kol įsigers tonikas ir bus galima tepti kremą. šiuos du žingsnius praktiškai galima daryti iškart vieną po kito. Pradėjusi naudoti šį toniką pastebėjau, kad jis greitai pašalina atsiradusius spuogelius juos tiesiog išdžiovindamas. tad su juo reikia naudoti ir riebesnį kremą, nes dėl didesnės silicilo rūgšties koncentracijos produkte, jis nesunkiai dali išsausinti net ir riebiausią odą. makiažo juo nusiiminėti net bandyti neverta. jis be abejonės iškart ims deginti akis, nes turi silicilo rūgšties ir yra skirtas naudoti tik kaip tonikas. jo kvapas gana stiprus, daug stipresnis, nei Bioderma, kuris, beje, turi labai subtilų, vos juntamą kvapą. Ideal Fresh toniko kvape tikrai labai aiškiai juntama silicilo rūgštis.
, jeigu reikėtų pasirinkti vieną iš šių dviejų produktų, net nežinau, kurį vertėtų rinktis ar rekomenduoti, nes abu šie produktai, kaip tonikai, daro labai panašų darbą ir abu produktus panaudojus rezultatas būna panašus. galbūt su Bioderma veido oda būna kiek švaresnė, dėmelės greičiau išnyksta. manau tai, kirų iš jų dviejų: toniką, ar micelinį vandenį, verta pirkti, reikia spręsti pačiam pirkėjui.
Visų pirma,  L'oreal kvapas, kaip jau minėjau, yra stiprus, jame labai aiškiai jaučiasi silicilo rūgštis, kas man nėra labai malonu. o Bioderma kvapas yra labai švelnus ir subtilus, tinkantis kiekvienam, net ir pačiam jautriausiam. bet manau, jog L'oreal Ideal Fresh yra tkrai gerai pavykusi Bioderma Sebium H2O pigesnė alternatyma. taip pat tai, kurį produktą įsigyti gali lenti ir tai, ar ieškote daugiafunkcio produkto, ar jums yra visiškai nesvarbu, kiek produktų naudojate.
aš pati asmeniškai manau, jog pakaitomis, kad oda nepriprastų prie vieno iš šių mano taip mylimų produktų ir, kad nenuslobtų jų poveikis, naudosiu juos abu. nes be nei vieno iš jų nebeįsivaizduoju savo kasdienės rutinos.










Goda

No comments:

Post a Comment