Thursday, January 30, 2014

Beauty haul Fall/Winter | 2013


visiškai neplanuotas įrašas. dėl ko esu labai pikta. iš Rituals ir Lush įsigytas gėrybes ketinau skelbti kartu su fall/winter fashion haul. tačiau taip jau nutiko, jog prieš porą mėnesių užsisakiusi didelį siuntinį iš Boots jo taip ir nesulaukiau. tad iš esmės į balą išmesti daugiau negu 200lt, dėl kurių kompencavimo vis dar laukiu atsakymo iš pardavėjų. norėdama bent kiek praskaidrinti nuotaiką,  nusprendžiau Anglijoje gyvenančios tetos paprašyti kelių tuo metu labiausiai norėtų gaminių. juos gavusi, visas su veido ir kūno odos priežiūra susijusias priemones sudėjau į vieną įrašą :)


_________


pirkdama šampūną, kondicionierių bei kūno šveitiklį iš itin malonios pardavėjos sužinojau, jog įsigijusi dar ką nors už tris litus (pigiausias buvo lūpų balzamas), vos už 1lt galėsiu išsirinkti mažą namų kvapą. deje, man labai patikusio figų kvapo nebuvo, o tuo metu labai skubėjau ir neturėjau daug laiko uostyti begalės kvapų ir rinktis labiausiai patinkančio. taigi pagriebiau šį, nes jis pasirodė gana skaniai kvepiantis. dabar šiek tiek gailiuosi, nes tikrai parduotuvėje buvo skaniau kvepiančių, na, bet bent jau gavau pamoką :)


Apimties suteikiantys šampūnas ir kondicionierius su Argano aliejumi ir eukaliptu.
pasak gamintojų, šios linijos šampūnas suteikia plaukams pastebimos apimties ir sveiko žvilgesio. itin lengvos tekstūros kondicionierius yra skirtas ploniems, pavargusiems ir nualintiems plaukams. pagrindiniai daiktai, dėl kurių pasiryžau eiti į Rituals


Organinio cukraus šveitiklis su Sakuros aliejų mišiniu apgaivina, pamaitina ir suminkština pavargusią ir itin išsausėjusią odą. jis tikrai pripildytas daugybės aliejaus ir yra sudarytas vien tik iš cukraus. žinant mano nuomonę apie cukraus šveitiklius tikrai labai įdomu, kaip seksis susibičiuliauti su šiuo. beje pats gaminys stipriai kvepia Sakura. viskas nuo pačios pakuotės iki produkto (kol kas jo nepabandžiau, bet tikrai taip atrodo) yra labai prabandu. naudodama jį turėčiau pasijausti lyg SPA. 


labai gaivaus eukalipto kvapo, lūpas šaldantis balzamas su spf10. bus idealus vasarą


jau seniai norėjau išbandyti šį toniką, tačiau vis neprisiruošiau. pirkdama kalėdines dovanas draugėms nusprendžiau pasilepinti ir galiausiai įsigijau mažą šio toniko pakuotę. šis gaminys skirtas mišrios, riebios odos savininkams arba žmonėms kenčiantiems nuo aknės.


štai nuo čia prasideda poras daiktų iš didžiojo užsakymo iš Boots, kuris taip ir neatvyko. norėjusi praskaidrinti mano subjurusią nautaiką dėl to, teta nupirko keletą daiktų iš to užsakymo.
tai daugiafunkcis valantis kremas riebiai/mišriai odai su eukaliptu. jis ištirbdo mkiažą, giliai valo poras, šalina nuo spuogų atsiradusias dėmeles, gali būti naudojamas kaip 10min. kaukė, taip pat jį galima palikti nakčiai kaip intencyviai drėkinanti priemonė.


per klaidą nupirktas šveitiklis. iš tiesų norėjau šios firmos šveitiklio su arbatmedžiu, skirto mišriai/riebiai odai, tačiau teta parvežė skirtą jautriai odai. šis gaminys skirtas naudoti net ir ant pačios jautriausios odos. švelniai ją nušveičia, paverčia glotnia ir atgaivinta


per pastarąjį laiką  itin daug grožio guru dėmesio sulaukusi kaukė. deja, šiuo metu negaliu jos išmeginti, nes mėginu kitą kaukę, tačiau kai tik išbandysiu tą, iškart kibsiu prie šios, tas ji man teikia itin daug vilčių, jog išvalys odą ir kad pagaliau atrasiu  kaukę










Goda

4 comments:

  1. Pažymėjau tavo blogą Liebster Award rinkimuose. Jei susidomėsi, įrašas ir taisyklės apie tai mano bloge :)

    http://smellofpeony.blogspot.de/

    ReplyDelete
  2. ačiū! tai tikrai labai labai malonu iš jūsų pusės :) būtinai sudalyvausiu ir apie tai įrašą padarysiu šią savaitę :) dar kartą ačiū :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Smagu, kad susidomėjai. Buvo įdomus ksaityti atsakymus. Ir į mane prašau TU :)

      Delete