Wednesday, January 29, 2014

Review - Got2b Volume refreshing styling powder



į tokius produktus paprastai nekreipiu dėmesio, tačiau prieš kurį laiką išgirdau vieną labai mielą vlogerę giriančią šį produktą tad pati juo susidomėjau. įprasta jo kaina šiek tiek viršija 25 litus. įprastomis sąlygomis produkto, kurį greitai sunaudosiu ir dėl kurio veiksmingumo naudojant maniškiems plaukams nesu tikra, už tokią sumą tikrai nepirkčiau. tačiau vienu metu visur jam buvo taikoma itin gera kaina, taigi nusprendžiau išbandyti šį produktą, kuris labiausiai primena sausą šampūną. modeliavimo pudra šio gaminio tikrai nepavadinčiau. naudojant produktą pagal tokią paskirtį gero rezultato vargu ar sulauktumėt. apimties jis suteikia porai valandų, kaip ir visi alternatyvūs sausi šampūnai. tačiau pagrindinis šio privalumas yra tai, jog jis labai skaniai kvepia braškiniu kremu. mano atžvilgiu tai yra itin gerai, nes šis malonus kvapas atgaivina plaukus ir priverčia pasijusti lyg ką tik išsiplovus galvą. žinoma, purumo jis nesugrąžina, tačiau to aš ir nesitikiu. 
tokioms kaip aš tai yra must have produktas, kurį naudoju antrą dieną po plaukų plovimo. ir tai tikrai labai geras gaminys, kuris puikiai sugeria ties plaukų šaknimis atsiradusį riebumą, braškių aromato dėka, kuris išlieka visą dieną, suteikdamas plaukams gaivumo pojūtį. kaip ir visi mano naudoti šampūnai, šis plaukams taip pat suteikia trumpalaikės apimties. 
visą gerą darbą atliekanti pudrą yra bespalvė., taigi šampūną itin lengva naudoti. tačiau pačioje pakuotės naudojimo pabaigoje ji įgauna baltą atspalvį. bet jis vis tiek neprilygsta tam įprastų sausų šampūnų baltam atspalviui, kurį sunku įtrinti į plaukus.
bet sirgdama pastebėjau vieną labai svarbų dalyką. šis šampūnas tinka tik antros dienos po plovimo plaukams. panaudojusi jį trečią dieną nesulaukiau visiškai jokio rezultato. taigi net ir toms, kurių plaukai yra linkę labai stipriai riebaluotis, šis produktas netiks.
apart visų teigiamų jo savybių, vis dar nesuprantu, už ką tenka tiek daug mokėti. ypatingai dėl to, kad sausą šampūną išnaudoju gana greitai, nesu pasiryžusi už jį mokėti didelių pinigų. taigi ir toliau pirksiu savo Pssssst! sausą šampūną, kurio duodamas rezultatas yra labai panašus, o kaina daugiau nei perpus mažesnę, o šį ketinu įsigyti tik pasitaikius gerai nuolaidai.
Apibendrinus, produktą vertinu 8-9 balais









Goda

No comments:

Post a Comment