Friday, January 17, 2014

Review - The Body Shop Duo body butter



ne per seniausiai Lietuvos rinkoje egzistavę ir visose šalyse, kuriose egzistuoja The body shop didelio dėmesio už kokybę, kvapų pasirinkimą ir originalumą sulaukę dvipusiai kremai pasitraukė iš mūsų rinkos. na, žinot kaip būna. to, ko negali turėti, norisi labiausiai. taip ir man atsitiko su šiuo produktu. mano dideliai laimei, kai dariausi TBS užsakymą, jais vis dar prekiavo Didžiojoje Britanijoje. taip pat gaminį pirkau per išpardavimą, tad nerizikavau nusivilti produktu, kad ir kokios kokybės jis būtų.
pati kremo pakuotė yra padalinta į dvi dalis: vienoje iš jų yra baltos spalvos, lengvos konsistencijos, losjonas, skirtas normaliai odai, o kitoje - karamelinės spalvos, tikrai sunkios, sviestinės tekstūros kremas sausai odai.


iš tikrųjų iš karto galiu pasakyti, jog gaminį rekomenduočiau tik sausos odos savininkėms. kitom šis produktas turėtų būti toks pat love-hate produktas kaip ir man. 
man tikrai patinka kremo kvapas, kuris yra itin ,,šiltas'' ir sunkokas, ant odos išlieka iki pusės dienos, tad dėvėti jį kartu su kvepalais nevertėtų. tačiau retkarčiais norėtųsi jo kur kas subtilesnio, ne taip rėžiančio nosį. 
na, o dabar linksmiausia dalis. manau, jog pradėsiu nuo teigiamų kremo savybių. 
jo paliekamas rezultatas tiesiog neįtikėtinas. atrodo, lyg ryte atsikelčiau su nauja oda. ji būna tokia švelni..lyg šilkas, net ir tokiose itin išsausėti linkusiose vietose kaip alkūnės ir kelieniai. 
ta dviejų kremų idėja tuo ir yra geniali. vietas, kurioms nereikia itin didelio maitinimo (šiuo atvejų kūną (pilvo ir nugaros sritys), kaklą, rankas) galima teptis paprastu losjonu, o ten, kur reikalinga daugiau maitinimo (kojos, alkūnės, pėdos) naudojamas riebesnės tekstūros produktas. tokiu būdu ir vietos lentynoje lieka daugiau, ir kremų kvapų nereikia derinti tarpusavyje.
bet kokiu atveju, neigiamos šio produkto pusės tikrai viską nurungia. pasitepus kremu tenka laukti bent 20 minučių, kol jis bent jžkiek įsigeria į odą, tačiau vis tiek tenka rengtis drabužius ant darneišdžiūvusios odos. kitu atveju tektų laukti nerealiai ilgai. beje, pabudus ryte vis dar būna likę šiek tiek kremo ant odos. ir tai vyksta nepaisant mano tepamo produkto kiekio. taip pat kvapas įsigeria į drabužius. bet kuriuo atveju, jis yra naudojamas tiktai vakare.
apibendrinus, džiaugiuosi, kad išbandžiau šį produktą ir labiausiai džiaugiuosi abiejų gaminio dalių suteikiamu neįtikėtinu rezultatu, tačiau daugiau jo tikrai nepirksiu. tai tiesiog ne mano odos tipui tinkantis produktas. tačiau sausą odą turinčioms merginoms šis kremas turėtų būti tikrai labai labai geras. 
bet vis dėlto nemanau, jog produktas yra vertas tiek daug (63lt).










Goda





No comments:

Post a Comment