Tuesday, January 21, 2014

Review - Dr. Jart Re - Tighten face mask



Aprašymas:

  • Giliai valanti kaukė su poras patempiančia ir valančia funkcija, sebumo kontrole, skirta riebiai ir probleminei odai.
  • natūrali molio kaukė turinti wash-off požymį.
  • gali būti naudojama ant visų odos tipų
  • natūralus molis nedirgina odos, išvalo padidėjusias poras. jo dėka oda tampa švelni.
  • palaiko drėgmės išteklius.
 šios kaukės konsistencija ir veikimo būdas labai primena maždaug prieš metus naudotą Organic shop Algae & mud veido kaukę. šio produkto konsistencija šiek tiek rieboka, kaukė ant veido tepasi tik tiek, kiek reikia, jos sluoksniuoti neišeina, produktas tiesiog nesitepa. po kurio laiko dalis kaukės būna susigėrusi į odą. tai yra visai suprantama atsižvelgiant į tai, jog kaukė turėtų mažinti poras. tačiau atsižvelgiant į jos konsistenciją vis dėlto atrodo, kad produktas turėtų būti maitinantis, nors toks ir nėra. šią kaukę naudoju tik vakarais, kai nereikia niekur skubėti, nes tai nėra viena iš tų ,,greitųjų'' kaukių. šį gaminį nusiplauti reikia po 20min.
nenuostabu, kad produkto kvapas labai primena mano turėto Dr. Jart firmos burbulinio veido prausiklio kvapą - jis nėra stiprus, tačiau jaučiasi, kad yra švelniai parfumuotas. užtepus gaminio ant veido, po kurio laiko kvapo nebesijaučia. 
nors ir labai gaila, tačiau kaukės sudėtyje esantis natūralus molis nėra itin veiksmingas ingridientas kai kalba eina apie odos valymą, arba šioje kaukėje jo kiekis yra tiesiog per mažas, nes mano veido poros kokios buvo, tokios ir liko. 
taip pat kaukė visiškai neišvalo porų. ją panaudojus, beveik nesijaučia švarumo pojūčio. ten visai neatrodo, kad ką nors būčiau naudojusi.
taip pat gaminys nepasižymi ir drėgmės normos palaikymu, nes ant veido vis dar atsiranda sausų odos plotelių (ir jie atsiranda ne nuo buvusių spuogelių).
tik užtepus kaukę ant odos jaučiasi šioks toks tvinkčiojimas, ypatingai tose vietose, kuriose yra naujai susidariusių spuogelių.
žinoma, džiaugiuosi, kad nusprendžiau įsigyti ir išbandyti šį gaminį ir tikrai pabaigsiu produktą iki galo, kaip visuomet darau, jei jis nėra absoliučiai tragiškas. tačiau daugiau šios kaukės tikrai nepirksiu. kalbant apie kainą, deja, patskartosiu. manau tą patį ką ir apie Dr. Jart Bubble Foam prausiklį - gaminys težiesiog nevertas šitokių pinigų. 
produktą, kaip ir daugumą kitų, vasaros pradžioje užsisakiau per tetą iš Boots parduotuvės, tačiau išškodama jo dabar, nebematau. turbūt pašalino iš prekybos arba gamintojai nusprendė performuluoti produktą. antrasis variantas iš tiesų labai pradžiugintų. 
vis dėl to nusprendžiau pabandyti nustoti naudoti kaukę, o tuomet panaudoti ją ilgiau. dėl to porą mėnesių ir nedariau įrašo apie šį produktą.
panaudojusi gaminį ilgiau pastebėjau, jog po poros savaičių nenaudojimo, pirmasis rezultatas būna kur kas stiprensnis - ir vėl pradėjo labai aiškiai jaustis dilgčiojimas, kuris su laiku naudojant produktą, buvo nusilpęs. kaukė labai labai minimaliai išvalo odą, tačiau ją naudojant poros tikrai nesumažėja, o ją nusiplovus nesijaučia švarumo pojūčio.
apibendrinus, mano nuomonė išlieka tokia pati. keičiasi tik tai, jog šią kaukę reikėtų naudoti  pamainomis su kita, kad rezultatas išliktų stiprus. 10 sistemoje gaminį vertinčiau ~ 3









Goda






No comments:

Post a Comment