Wednesday, March 12, 2014

Beauty wishlist | 2014


jeigu skaitėt mano new years resolutions įrašą, turėjot perskaityt, jog vienas iš mano pasižadėjimų, kuris grožio pramone nesidomintiems žmonėms atrodo visiškai kvailas, buvo išbandyti daugiau high-end kosmetikos ir veido priežiūros priemonių. taigi prie visų norų ir begalo trokštamų užsakymų bei apsipirkimų iš 5 labai labai labai exciting parduotuvių (labai tikiuosi, kad pavyks susitaupyti ant visų dalykų, nes apie juos jau net sapnuot pradėjau :)) pridėjau dar vieną, nerealiai jaudinančią e. parduotuvę Amerikoje, iš kurios ketinu užsisakyti didžiąją dalį norimų beauty priemonių. tas, kurių noriu labiausiai, išvysite čia, šiame įraše.

Haircare


nemanau, kad matosi, jog šiais metais noriu pagaliau prisiruošt ir išbandyt visų taip išgirtos Bumble&bumble firmos produkciją.
♦ Bumble&bumble Sunday shampo. jis skirtas totaliam visų naudojamų priemonių (sausas šampūnas, plaukų lakas, texturising spray ir t.t.) išplovimui. taigi šį produktą dažniausiai reikėtų naudoti kartą per savaitę, tačiau ir tai gali būti dažnoka. 
♦ Bumble&bumble Texturising creme. naudojant šį gaminį plaukai įgauna netvarkingą įvaizdį, lyg būtų kiek susivėlę ir neklusnūs, įgauna šiek tiek apimties. tačiau visa tai - gerąja prasme.
♦ Bumble&bumble Thickening creme contour. produktas skirtas tik plaukų galiukams. taip pat suteikia plaukams messy įvaizdį, jų išbaigtumą. 
♦ Bumble&bumble Sunf rande (shampoo, conditioner, salt spray). visa šį linija, ir iš pavadinimo sprendžiant, turėtų idealiai tikti vasaros įvaizdžiui, nes suteikia plaukams beachy įvaizdį (nepaklusnūs, susivėlę, kiek pasibangavę plaukai,).

Bodycare


nepavadinčiau jo kūno priežiūros priemone, tačiau į jokią kitą kategoriją taip pat neįdėčiau, tad priskyriau šiai. 
♦ Clarins Liquid bronze self tanner. labai labai išgirtas ir pagarsėjas kaip prabangus, itin natūraliai atrodantis, parodų laiko tarpą išliekantis ir tas, su kuriuo labai lengva dirbti.

Skincare





♦ Caudalie Beauty Elixir. šis produktas yra lyg tonikas + serumas. jį naudojant oda tampa lygesnė, taip pat produktas turėtų sutraukti poras. jame esančių sudedamųjų dalių dėka oda yra mikrocirkuliuojama, dėl to įgauna sveiko švytėjimo.
♦ Ren Mayblossom T-zone control cleansing gel. produktas ir visa ši linija yra skirta į problematiškumą linkusiai, riebesnei odai (įpatingai T zonoje). balansuoja veido spalvą, pašalina nešvarumus bei riebalų perteklių. 
♦ Origins Active charcoal mask. ir iš spalvos matyti, jog šioje kaukėje yra gausu anglies. tačiau pasak gamintojų, šiame produkte yra gausu aktyvios anglies, apie kurią dar nesu girdėjusi, kuri išvalo visas giliai užsikimšusias poras. 
♦ Ren Invisible pores Detoxing mask. purvo kaukė, kuri tinka visiems odos tipams, tačiau ypatingai - mišriai odai. šis produktas sumažina didelių porų atsiradimo galimybę ir palieka odą išvalytą (išvalo visus odoje esančius nešvarumus, taip pat ir inkštirus) bei lygesnę.
♦ Clinique Take the day off Cleansing balm. lengvos konsistencijos akių ir veido makiažo ,,valiklis'', kuris savo konsistencijos dėka akimirksniu ištirpdo net ir patį atspariausią makiažą bei kremą nuo saulės. 
produktas iš tokios balzaminės konsistencijos ant odos ištirpsta į švelnų aliejų.
   Ren ClearCalm 3 Anti-acne treatment mask. kaukė, sukurta aknės kankinamai odai tam, kad ją pašalintų ir sustabdytų nuo spuogelių atsiradimo ateityje. šį kaukė gydo aiškiai matomą aknę. po jos naudojimo oda atrodo švari, nuraminta ir vienodo atspalvio (išnyksta paraudimai ir kiti odos atspalvio nelygumai). ji sugeria visa riebalų perteklių ir švelniai šveičia odą tam, kad pašalintų pagrindinę spuogų atsiradimo priežastį - užsikimšusias poras. taip pat yra žadama, jog ji mažina nuo aknės paliktų randų matomumą.
♦ Origins Make a Difference plus + Rejuvenating treatment. šį oil-free priemonė itin giliai maitina odą, ir padeda jai panaudoti jos pačios gaminamą drėgmę tam, kad oda taptų dehidratuota ir atnaujinta visą dieną.
♦ Boscia Luminizing black mask. radikali, mineralinėmis medžiagomis praturtinta nulupamoji kaukė, kuri veiksmingai detoksikuoja, išvalo ir pagyvina veido odą. tikrai stebuklinga kaukė. pasigoogleinkit paveikslėliuose, rezultatai tiesiog stulbinami. maniau, galėčiau įdėti nuotrauką ir šiame įraše, tačiau vaizdai, kiek purvo iš odos ištraukia kaukė, yra ganėtinai šlykštūs. 
♦ Dior Creme de Rose. lyginantis bei putlinantis lūpų rožių balzamas su spf 10. laukiu laukiu laukiu laukiu nesulaukiu, kada pagaliau galėsiu naudoti šį taip nesveikai išgirtą lūpų balzamą.

Makeup





♦ Marc Jacobs Genius gel super - charged foundation. ne per seniausiai pasirodžiusi Marc Jacobs kosmetikos linija sulaukė didelio grožio guru dėmesio. stulbinamu greičiu produktai išgarsėjo ne tik prabangiomis savo pakuotėmis, bet ir kokybiškumu. daugelis mano prenumeruojamų amerikiečių blogerių, turinčių riebią odą neįtikėtinai ėmė girti būtent šią skystą pudrą sakydamos, jog ji ne tik puikiai drėkina odą, o tai reiškia, kad neišryškina išsausėjusių odos vietų, atrodo itin natūraliai, dėl jos gelinės konsistencijos puikiai išlieka ilgą laiko tarpą. ją naudojant, oda atrodo švytinti. taip pat produktas yra buildable - nuo lengvos, iki pilnai užmaskuotos odos.
♦  Urban Decay Naked 3 palette. rašydama Inglot palečių įrašą padariau išvadą, jog paskutinėje mano pirktoje paletėje esantys šešėliai turi daug rausvų atspalvių, tad man puikiausiai tiktų dar viena į Naked palečių šeimą atėjusi Urban Decay trečioji paletė, kuri labiausiai iš visų išsiskiria savo rausvais tonais. kaip ir kitų dviejų, šioje paletėje esantys šešėliai yra itin gražūs, puikiai pigmentuoti ir jau kaip tik įmanoma raved about.
♦ Clinique High impact curling mascara. pasak gamintojų, šis tušas užriečia blakstienas itin švelniai (be jokio šiurkštumo, traukimo ir t.t.) tam, kad akys atrodytų gyvesnės, didesnės. riestas jo šepetėlis paima kiekvieną, net ir mažiausią blakstieną ir sukuria itin ilgų blakstienų įvaizdį. tušas lengvai nusiplauna su šiltu vandeniu.
♦ Tarte Amazonian Clay Airbrush foundation & Airbuki brush. niekada nebuvau susidomėjusi nei mineral makiažu, nei powder foundation tipo produktais, tačiau pamačiusi prenumeruojamos vlogerės vaizdo įrašą apie šią pudrą iš karto jos užsimaniau. šios firmos produktai yra labai keisti - kuo ilgiau jie būna ant odos, tuo geriau jie atrodo. konkrečiai šis gaminys dienos eigoje tarsi išsilydo į odą, taip atrodydamas dar natūraliau. šia pudra taip pat galima pilnai užmaskuoti odą, kuri atrodys natūraliai, gaminys nesubėgs į raukšleles, neišryškins kitų odos nelygumų. ilgai išlieka net ir vasarą.
♦ Korres lip butter (in Jasmine & Quince). galbūt kai kuriems jau ir atsibodo visi tie pigmentuoti lūpų balzamai, kurių skirtingas variacijas daro kiekviena kosmetikos firma, tačiau man vis dar įdomu išbandyti skirtingų firmų produktus, juolab, jog tokio tipo balzamų Lietuvoje nėra labai daug. maitinančiomis medžiagomis praturtintas lūpų sviestas užteptas ant lūpų tiesiog ištirpsta, palikdamas subtilų atspalvį.
♦ Bobbi Brown Pot rouge for lips ant cheeks (in Rose). mišrią ar riebią odą turinčioms merginoms geriausiai tinkantys skaistalai ar bronzantai yra kreminės, ar gelinės konsistencijos, nes jie prisitvirtina prie odos ir išlieka žymiai ilgiau, nei paprastos pudros. vieną vakarą tiesiog užsimaniau nusipirkti geros kokybės skaistalus ir pagaliau išbandyti juos. tad nėrusi į interneto platybes susidūriau su pakankamai ilgu sąrašu savo kokybe garsėjančių skaistalų, tačiau nusprendžiau išbandyti būtent šios firmos produktą, nes apie jį pernelyg daug nesu girdėjusi, tad jis nėra atsibodęs, jo nenaudoja kiekviena kosmetika  besidominti mergina. galų gale jeigu nenaudosiu jo skruostams, tuomet yra galimybė naudoti kaip lūpų produktą :) svetainėje rašoma, jog šie skaistalai skruostams suteikia sveiko, natūraliai atrodančio raudonio.
♦ Nars Radiant creamy concealer. kalbant apie vis naudojamus produktus - labai labai labai didelio dėmesio susilaukęs maskuoklis, tinkantis tiek patamsėjusiai paakių odai slėpti, tiek spuogams ir kitiems odos nelygumams maskuoti. produkto formulėje yra odą drėkinančių dalelių, jis nesubėga į raukšleles, tolygiai pasidengia ir išlygina odos nelygumus. tinka visų tipų odai, ilgai išliekantis










Goda











5 comments:

  1. Bus laaabai įdomu paskaityti atsiliepimus apie šias priemones :)

    ReplyDelete
  2. o man bus labai įdomu jas išbandyti, tačiau kainos yra didokos, tad iki sephora haul teks šiek tiek palaukti :)

    ReplyDelete
  3. Oho, koks nemažas norų sąrašiukas :) prisipažinsiu, kelios priemonės iš jo yra ir mano išsvajotos, bet teks dar joms pataupyti..:) labai tikiuosi, kad tau pavyks išbandyti kuo daugiau priemonių iš šio sąrašo, labai lauksiu atsiliepimmų apie jas :)

    ReplyDelete
  4. taigi, kad nemažas :) tokios ir kainos. aš irgi to labai tikiuosi, tačiau optimistiškai planuoju įrašus pradėti rašyti tik nuo rudens

    ReplyDelete
  5. atsimenu ir aš laikus iš sushinių, kažkada užsivariau sojos padažo ant baltų kelnių.. jau galvojau bus viskas jom, gerai, kad paieškojus daugiau informacijos radau gerą valiklį, kuris išvalė..

    ReplyDelete