Wednesday, March 5, 2014

Nivea Diamond Volume shampoo & conditioner


niekad pernelyg nesidomėjau Nivea firma. vienintelis pirkinys kurį vis pirkdavau - tai lūpų balzamai. tik tuo ir apsiribodavau. tačiau per praeitus metus smarkiai šoktelėjusi ir į rinką paleidusi keletą šokiruojančiai didelio pripažinimo sulaikusių produktų, ji patraukė daugenio dėmesį. aš - ne išimtis. tad kai Nivea išleido naują apimties bei žvilgesio plaukams suteikiančią liniją, kurią sudaro tik šampūnas ir balzamas, negalėjau likti abejinga. 
gamintojai drąsiai žada, jog šie produktai, dėl jų sudėtyje esančių deimantų dulkių, suteiks plaukams deimantinio spindesio ir išsvajotos apimties. taigi nekantravau išmėginti šią naujovę.
subtilus ir vos juntamas gaminių kvapas tikrai priverčia pagalvoti apie kitus šios firmos gaminius (kvapas yra tradicinis, iškart primena šią firmą).
deja, tačiau kvapas buvo vienintelis man patikęs dalykas, tačiau su laiku net ir jis ėmė įkyrėti.
pradėsiu nuo to, jog produktai plaukams nesuteikia jokio papildomo spindesio, nors, kaip jau minėjau, gamintojai teigia, jog šių produktų sudėtyje yra deimantų dulkių. taip pat nelikau sužavėta ir neva plaukams suteikiama apimtimi. kurios, dar nesupratusiems, gaminiai nesuteikė visiškai.
kalbant apie kiekvieną produktą atskirai, laukia dar didesnė nusivylimo dozė. ypatingai dėl šampūno. jis nėra linkęs putoti iki tokio lygio, jog kiekvieną kartą plaunant plaukus vis susimąstau, ar jie bent kiek tapo švaresni. tad visą plovimo procesą tenka kartoti antrą kartą. kurį, beje, šampūnas putoja jau itin gerai. būtent dėl menko šampūno putojimo jo tenka naudoti beveik du kartus daugiau, o dar tas neužtikrintas jausmas, ar nuo skalpo tikrai buvo pašalinti visi riebalai..viso to rezultatas yra toks, jog naudoju šiuos du produktus tikriausiai kiek daugiau negu mėnesį, tačiau jau tikau vos su trečdaliu pakuotės likusio šampūno.
kondicionieriaus, beje, nesunaudojau nei pusės, nes apart to, kad o reikia tikrai labai nedaug, norint plaukus padengti maždaug nuo ausų vidurio žemyn. iš pažiūros kondicionieriaus konsictencija atrodo viena iš riebesnių, tačiau nors ir kaip ilgai jį palikčiau, jis plaukams nedaro visiškai visiškai nieko. jeigu kiekvieną kartą jį naudodama nebūčiau žinojusi, kad naudojau kažkokią priemonę, jokio rezultato tikrai nebūčiau pajautusi.
reziumė - už tokią kainą nereikėjo tikėtis nieko ypatingo. juolab, kai firma net nėra pagarsėjusi gerais plaukų priežiūros gaminiais. tačiau turėjau vilties, kad šitaip išaugusi, firma pagerins ir šią sritį. žinoma nesigailiu, kad išbandžiau šią liniją, nes jie nebuvo visiškai nepakenčiami, tikrai sunaudosiu juos iki pabaigos, bet taip pat jie nebuvo ir geri, nes plaukams nedarė visiškai nieko, o naudojant šampūną dar ir kildavo klausimas, ar plaukai po naudojimo tapdavo švarūs. nors ir už tokią kainą, tikrai nerekomenduoju šios plaukų pirežiūros priemonių linijos ir nemanau, kad gaminiai yra verti kokio nors dėmesio.









Goda

1 comment:

  1. Do you want $10000 ? Quick to participate in!
    Write your story about www. wholesaledress.net $10000 bonus may be yours.
    Everybody who knows this campaign can take part in.

    1, Claim This article shall not be less than 100 words. The article must be included words of www.wholesale-dress.net or www.WD.CM. And put the article to your facebook blog or other media. Each one only has one chance.

    2, Submit method Please screenshot the content to marketing@wholesale-dress.net,
    attached with your Microsoft Word manuscripts.

    3, Award setting First Price $2000 1 person
    The Second Price $1000 2 persons
    The Third Price $800 3 persons
    The Forth Price $500 4 persons
    Best Participation Award $400 4 persons

    The bonus will be sent to you every week by Bank Transfer( T/T) from March. We will inform the winners by email. Please replay us your Bank account after receiving the mail. No reply for 7 days, we will regard as you giving up your price. Bank account transfer paper will be shared at this page.

    Dear participants, we have received 4 submissions.

    ReplyDelete