Thursday, March 13, 2014

Rituals Sakura body scrub



žinant mano nesėkmingus santykius su cukraus kūno šveitikliais, buvau labai sunerimusi, kai nusprendžiau išsitraukti iš dėžės, kurioje laikau visas dar nenaudojamas grožio priemones, ir pagaliau išbandyti šį produktą. dar labiau sunerimavau pamačiusi, kad šio šveitiklio principas yra toks pat kai ir neseniai naudoto ir neigiamų, neigiamų ir tik neigiamų atsiliepimų sulaukusio The body shop Mango kūno šveitiklio (plačiau čia).
šis Rituals kūno šveitiklis taip pat yra sudarytas vien tik iš cukraus, o jo pagrindas - jau iš pavadinimo galima spręsti - japoniškos sakuros aliejai.


kadangi kai pirkau šį gaminį su firmos šveitikliais susipažinusi visiškai nebuvau, o parduotuvėje dirbusi konsultantė produktus man bruko ne pagal odos tipą, o pagal kvapą, nusprendžiau išmėginti šį, nes kvepėjo tikrai itin prabangiai. ir tikrai labai džiaugiuosi savo pasirinkimu. šiame šveitiklyje iš esmės galima pamatyti vien tik cukrų, aliejai yra tik jaučiami, arba matomi dėl tamsesnio sukraus, į kurį būna susigėrę. šiaip naudoti produktą yra gana sunku, nes cukraus granulės yra pavienės ir dalis jų, kiekvienąkart trinant į odą, nukrenta, tačiau nepasakyčiau, kad tų nukritusių dalelių yra daug. taip pat šio, kaip ir prieš tai minėtojo Mango kūno šveitiklio granulės, trinamos į odą, greitai ištirpsta produkto sudėtyje esančiuose aliejuose, tačiau šios vis tiek sugeba pakankamai nušveisti odos paviršių. jų tikrai labai gero šiurkštumo dėka oda tampa itin gerai nušveista. šios cukraus dalelės yra tokios stebėtinai geros, jog produktą naudojant ant jautresnių kūno vietų (kaklo sritis) atrodydavo, kad gaminys yra netgi pernelyg šiurkštus.
šis produktas, kaip ir TBS naudotas aliejinio pagrindo kūno šveitiklis, po savęs ant odos palieka riebalinį sluoksnį. tačiau šis kur kas subtilesnis ir lengvai nusiplauna jau po pirmo plovimo. beje, su abiem šiame įraše lyginamais šveitikliais naudojau tą pačią The body shop Mango dušo želę. 
dar vienas privalumas - šiame gaminyje esantys aliejai kur kas intencyviau ir kokybiškiau maitina odą. o jo kvapas man kažkuo primena Lush
šis Rituals šveitiklis tik įrodo, jog vis dėl to prekyboje yra puikių cukraus kūno šveitiklių, tereikia nenuleisti rankų ir jų ieškoti. šio šveitiklio reikia kur kas mažiau nei šiame įraše lyginamojo kito kūno šveitiklio, taip pat šį naudojama jaučiuosi lyg darydama spa procedūras.
maniau, kad būsiu atradusi dar vieną Lietuvoje pardavinėjamą šveitiklį, kuris man tikrai labai patinka. taip buvo iki tol, kol šiek tiek nepamaišiau produkto ir nepamačiau, kad jo yra tik pusė visos pakuotės! o gamintojai šioje srityje tikrai puikiai padirbėjo, antrą dugną padarydami maždaug viduryje visos išorėje matomos pakuotės. dėl to jaučiausi labai apgauta ir apiplėšta. iki tol tikrai labai labai mėgau šį kūno šveitiklį ir maniau, kad jį kartas nuo karto įsigysiu, pasitaikius gerai kainai. tačiau kai pakuotėje tiek gaminio, jau geriau parsisiųsiu savo taip dievinamą Soap & Glory The Breakfast kūno šveitiklį (plačiau čia), negu dar kada nors įsigysiu šį. kaina (lyginant su šiuo produkto kaina su nuolaida) iš esmės išeis tokia pati. 










Goda



No comments:

Post a Comment