Tuesday, March 11, 2014

The body shop Blue Corn 3in1 face mask



labai džiūgavau kai įsigijau šia kaukę, nes turėjau jai daug vilčių. ir tikrai labai tikėjausi, kad pažadai apie gilų valymą, kurio mano odai visuomet labai trūksta, nebus melagingi. 
tik užtepus kaukę ant veido, kurį laiką jaučiasi labai malonus tvilkčiojimas, kuris lyg įrodo, kad kaukė iš tiesų kažką daro odai. nors ir kaip gaila, su laiku gaminį mėginant vėl ir vėl paaiškėjo, kad jis odos tikrai giliai nevalo. poros, kokios buvo, tokios pat užsikimšusios ir liko. tačiau apskritai paviršinius nešvarumus ir mažai užsikimšusias poras produktas valo tikrai gerai. oda, panaudojus šią kaukę, iš tiesų atrodo ir jaučiasi švaresnė, tačiau nebūna visiškai švari. 
 šveičiamosios šveitiklio dalelės atrodo iš šalies atrodo šiurkščios,


 nes kaukės sudėtyje yra daugybė įvairaus dydžio šveičiamųjų granulių. ir valant kaukę atrodo, kad jos tikrai šveičia, bet pasižiūrėjus į rezultatą po to, nesimato jokio prieš ir po skirtumo. tačiau kaukė suvienodina odos atspalvį. 
rekomenduočiau ją normalios odos savininkėms, kurių oda nėra tokia probleminė, o poros ne tokios užsikimšusios.
vienintelis įspėjimas - prieš perkant būtinai pauostykit, nes kvapas tikrai labai specifinis. jeigu reikėtų jį apibūdinti sakyčiau, kad tai yra stiprus, lyg parfumuotas, švaros kvapas, sumišęs su dar kažkuo (turbūt mėlynaisiais kukurūzais, daah :) ). tačiau turiu pasakyti, kad jis išlieka viso kaukės naudojimo metu.
kaukės užteks tikrai ilgam laikui, nes vienam kartui jos reikia tikrai labai nedaug, juolab, jog ji yra kreminė.
žinoma, džiaugiuosi, kad ją pabandžiau ir tikrai tuo nesigailiu, visgi vienu dominančiu produktu mažiau. žinoma, mano manymu kaukė daugiausiai verta pusės esamos sumos. ir nors ją ir pabaigsiu, nemanau, kad ją dar kartą pirksiu
produkto įvertinimas - 7-8 balai








Goda

No comments:

Post a Comment