Tuesday, October 14, 2014

L'oreal Fibrology Haircare Range



Šampūnas

vidurinės konsistencijos, nei per skystas, nei per riebus, niekuo neišsiskiriančio kvapo šampūnas, prekybos vietose atsiradęs su didele, daugelio dėmesį pritraukusia, tačiau, tiesą sakant, gerokai išpūsta reklamine kompanija.
taip, produktas tikrai nuvylė.
šampūno vienam naudojimui reikia visai nedaug, jis tikrai gerai putoja ir labai lengvai išsiplauna iš plaukų. tiesą sakant, tai vienas geriau plaukus išplaunančių šampūnų, kuriuos man teko bandyti. antrą dieną po plovimo plaukai būna praradę apimtį, tačiau nebūna riebaluoti, taigi iš esmės galima išsiversti ir be sauso šampūno, surišus juos į uodegą. 
kalbant apie turbūt visus labiausiai dominantį dalyką - plaukų storinimą, galima sakyti, jog šiuo atžvilgiu gamintojai viską išpūtė labiausiai. 
taip, šampūnas plaukams tikrai suteikia didelės apimties, jie tampa labai purūs, tačiau nei po pirmo, nei po penkto naudojimo nepastebėjau iš esmės pastorėjusių plaukų. 
gaminio suteikiama apimtis išlieka porą valandų. kaip visuomet peršukavus plaukus, apimtis trumpam laikui sugrąžinama vėl, tačiau tai jau ne naudojamo šampūno daroma įtaka. 
vienas iš tiesų patinkantis dalykas yra tai, jog atvirkščiai nei dauguma pigesnių apimtį suteikiančių šampūnų, pirmąsias porą naudojimo savaičių jis neišdžiovino mano plaukų (tik po minėto laiko plaukai tapo šiek tiek išsausėję). 
atsižvelgiant į produkto kokybę ir tai, jog dažniausiai L'oreal produktams būna taikomos kokios nors nuolaidos, kaina ir kokybė tikrai gerai atitinka viena kitą - šampūnas plaukams suteikia tikrai daug apimties ir yra pigus, tačiau tikrai daugiau jo neįsigysiu. tik dėl to, jog jis nedaro to, ką taip drąsiai žada gamintojai, tačiau taip pat įpusėjus produkto naudojimą galbūt dėl to, jog jį naudojau kiekvieną dieną ir plaukai priprato, tačiau jis nebeplovė taip gerai plaukų, su laiku jie vis labiau šiurkštėjo. nuo šios linijos naudojimo nesvarbu, kiek kartų per dieną šukuočiau plaukus, jie vis vien beprotiškai veliasi. suteikiama apimtis nebėra tokia pat, kaip pradžioje. taip pat nesu didelė šios linijos kvapo mėgėja. susidomėjusiems šio šampūno, ar visos linijos įsigyjimu, patarčiau apsigalvoti, nors šampūnas iš visų keturių priemonių ir veikė geriausiai, kaip matote, net ir geriausiu linijos produktu itin sužavėta nelikau. 

Kondicionierius

vienas iš riebesnės konsistencijos plaukų kondicionierių kokius teko naudoti. vienam naudojimui jo reikia visai nedaug tam, kad plaukai priemone būtų padengti nuo plaukų šaknų iki galiukų. kadangi tai yra apimties suteiianti plaukų priežiūros priemonių linija, natūralu, jog kondicionierius neapsunkina plaukų ir suteikia jiems apimties. tačiau apart to, šis kondicionierius plaukams nieko ypatingo nedaro. po naudojimo jie netampa neįtikėtinai švelnūs. šis gaminys tiesiog palaiko naūralią plaukų būklę, kurį laiką neleidžia jiems išsausėti. tačiau po maždaug savaitės naudojimo pastebėjau, jog vietomis plaukai vis dėlto yra išsausėję. ir kuo toliau naudojau, tuo sausesni jie darėsi. taigi tampa akivaizdu, jog tai yra tradicinei pigiai apimties suteikiančiai linijai priklausantis kondicionierius, kuris iš visų keturių produktų yra pagrindinis, suteikiantis plaukams apimties. 

Koncentratas

bespalvis, tokio paties kvapo kaip ir kiti linijos produktai koncentratas, pasak gamintojų yra pagrindinė visos plaukų priežiūros linijos esmė. kaip rašoma ant pakuotės, produktas įsigeria į plaukus ir pasklinda skaiduloje. tokiu būdu po kiekvieno naudojimo plaukas tampa vis storesnis. koncentratą naudoti labai paprasta - du kartus per savaitę jį tereikia sumaišyti su kondicionieriumi ar kauke santykiu 50/50, tad tai neužima nei minutės, iš esmės neprisideda joks papildomas žingsnis.
šios priemonės konsistencija labai skysta, o pakuotė itin maža, taigi pačioje naudojimo pradžioje rodėsi, jog šis priemonės tikrai neužteks viso šampūno ir kondicionieriaus naudojimo metu. tačiau aš gerokai apsirikau, nes koncentratą dabar tenka naudoti su visiškai kitos linijos priemonėmis, mat sunaudojus jau minėtąsias šios linijos priemones,  jo liko dar trečdalis. 
kalbant apie priemonės veiksmingumą, nei naudojimo pradžioje, nei po pusantro mėnesio nematau visiškai jokio skirtumo. nesvarbu, ar naudoju vieną balzamą, ar su koncentratu (tas pats ir su kauke), rezultatas išlieka visiškai toks pats - išsidžiovinus plaukus jie būna įgavę apimties, kuri, dar dienai neįpusėjus, dingsta, tačiau jie tikrai nei kiek nepastorėjo. 
šis žingsnis rutinoje man netrukdo, nes yra greitas ir nesunkus, tačiau atsižvelgiant į priemonės neveiksmingumą, visišką nereikalingumą, ir tai, jog jis yra pats brangiausias visoje linijoje, jis man atrodo visiškai nereikalingas. vis dar nesuprantu, kam L'oreal jį iš viso sukūrė. tai tiesiog visiškai pinigų švaistymas.

Kaukė

tiesą sakant, galbūt būčiau geriau pamąsčiusi apie šios kaukės pirkimą, jeigu ne jos spalva. iškart ją pamačiusi nusprendžiau išmėginti. žinau, kad renkantis produktus žiūrėti į jų išorę yra kvaila, tačiau tuomet nieko sau negalėjau padaryti.
kaukė turi visai šiai plaukų priežiūros linijai būdingą man ne itin patinkantį aromatą. na, o jos konsistencija labai keista - iš pažiūros lengva ir skysta, produktą paėmus į delnus pasirodo turinti ir gelinės konsistencijos savybių, tačiau labiau primenanti gličią masę. o trinant į plaukus ji tampa riebi.
nors kaukės naudojimui ir reikia stebėtinai nedaug, tačiau ją sunku išplauki iš plaukų. reikia velniškai stengtis ir, nors ir atrodo, kad plaukuose produkto nebėra, vis vien juos dar paplauti. tokią klaidą padariau ne kartą. kuomet arodo, jog plaukai jau švarūs ir kaukės juose tikrai būti nebegali, tačiau pradedant džiovintis plaukus tarp pirštų pasijaučia produktas, jo dėka plaukai iki kito plovimo (mano atveju iki kitos dienos ryto) labai negražiai krenta, dar labiau veliasi, atrodo susivėlę, nešukuoti, tiesiog nesinori jų liesti.
taip pat ji plaukams nesuteikia jokių geroms kaukėms būdingų rezultatų. jis netampa nei švelnesni, nei kaip kitais būna matomas rezultatas. vienintelis jos veikimo požymis yra tai, jog tinkamai išplovus, ji plaukams suteikia didelės apimties, kuri dienos eigoje, vis peršukuojant plaukus, tikrai gali išlikti visą dieną.

Reziumė

skystos konsistencijos šampūnas kurio mano plaukams reikia šiek tiek daugiau nei įprastai vien tik dėl to, jog produktas nepasižymi įspūdingomis putojimo savybėmis. kuo toliau jį naudojau, tuo blogiau jis ėmė pasiskirstyti po skalpą. plaukus išplauna sąlyginai gerai, tačiau ne taip gerai, jog kitą dieną nieko nenaudojusi galėčiau išeiti iš namų, vis dėlto prireiktų sauso šampūno bei susirišti plaukus. gaminys plaukams suteikia vidutinės 
iš pažiūros vidutiniškai riebios konsistencijos produktas, trinamas į plaukus suskystėja, lengvai po juos pasiskirsto. maitinamosios ar drėkinamosios kondicionieriaus paskirties šis gaminys neatlieka. kaip dauguma pigių apimties suteikiančių plaukų priežiūros linijų kondicionierių, šis yra pagrindinis produktas, išsausinantis plaukus ir tokiu būdu suteikiantis jiems apimties. jie nėra taip stipriai išsausinami koki būdavo naudojant The Body Shop Rainforest apimties plaukams suteikiančias priemones, tačiau liečiant tikrai jaučiasi šiurkštumas, jie atrodo netekę spindesio, gyvybingumo, retkarčiais netgi nešvarūs. kondicionieriaus vienam naudojimui reikia maždaug tokio paties kiekio kaip ir šampūno, taigi tai buvo pirmoji plaukų priežiūros priemonių linija, kuriai priklausančius šampūną ir kondicionierių baigiau vienu metu. 

įpusėjus naudoti šias dvi priemones pagaliau pripratau prie jų kvapo. taip pat kartu supratau, jog šios priemonės nėra vertos dėmesio. kai tik jas baigsiu, tikrai labai apsidžiaugsiu ir daugiau net į jų pusę nežiūrėsiu. kitiems jų taip pat tikrai nerekomenduosiu. 
taip pat pastebėjau, jog šie du produktai baigėsi greičiau nei įprastai. 
kvapas plaukuose išlieka, yra ganėtinai aiškiai juntamas, taigi viso šios linijos naudojimo metu nenaudojau kvepalų, kad nesusimaišytų kvapai ir iš to nesigautų kokia nors nesąmonė.

labai skystos, beveik vandens konsistencijos koncentratas yra sunkiai kontroliuojamas pakuotėje - jo visuomet išsispaudžia daugiau nei reikia. pagal idėją tai yra svarbiausia iš esmės visoje šioje linijoje plauką storinanti priemonė, tačiau net ir naudodama ją pagal gamintojų nurodymus nemačiau visiškai jokių rezultatų. naudojant ją rezultatas būna lygiai toks pats, kaip nenaudojant nieko. išspaudus ant delno ir maišant su kondicionieriumi arba kauke šį koncentratą taip pat sunku kontroliuoti, nes dėl itin skystos konsistencijos jis bėga tarp pirštų. 
turint omenyje tai, jog visoje linijoje tai turėtų būti veiksmingiausia ir yra brangiausia priemonė iš visų keturių ir atsižvelgiant į jos visišką neveiksmingumą, esu labai nusivylusi ir jaučiuosi išmetusi pinigus. vienintelis teigiamas dalykas, kuri galiu įžvelgti visame šiame gaminyje yra tai, jog jo naudojimo pradžioje maniusi, kad neužteks nei pusei sunaudoto kondicionieriau visiškai apsirikau, mat jo užteko dar ilgiau. 
labai skystos, gelinės ir netgi gličios konsistencijos produkto yra tiek pat, kiek ir matosi iš išorės (pilna pakuotė). na o atsižvelgiant į tai, jog kaukė ne gerina, o dar labiau blogina plaukų būklę, tai nėra pats geriausias dalykas.  turiu omenyje tai, kad tai reiškia dar ilgesnį šios nekokybiškos priemonės naudojimą. 
produktas lengvai pasiskirsto ant plaukų. dėl unikalios konsistencijos jo nereikia daug, tačiau išplauti iš plaukų jį yra neįtikėtinai sunku. reikia tikrai pasistengti, norint išplauti visą priemonę, dėl to šią kaukę naudoju tik tada, kai turiu daugiau laiko ar kai tą dieną turiu mažai planų.

taigi nors ir neapsakomai nekantravau išbandytti šią plaukų priežiūros priemonių liniją, pabandžiusi jos niekam nerekomenduočiau. tikrai nuoširdžiai patariu nesileisti įtraukiamiems nei produktų pakuočių, nei spalvos, nei kvapo, nei juo labiau reklaminės kampanijos. nors gaminiai ir suteikia plaukams vidutiniškos apimties, visa linija, o ypatingai kondicionierius ir kaukė, sausina plaukus, viso naudojimo metu jie nebūna toki švelnūs, kokių norėtųsi. taip pat jie būna linkę stipriai veltis. nei vienas produktas nesuteikia plaukams taip žadamo rezultato - iš esmės pastorintų plaukų. o juk tai, ką linija turėtų garyti, tačiau nedaro visuomet nuvilia dar labiau. taip pat čia visiškai nereikalingas ir iš rinkos visiškai galėtų būti išimamas jokio rezultato plaukams nedarantis koncentratas.
taigi tikrai niekam nerekomenduoju šios trumpalaikės apimties plaukams suteikiančios linijos, su kuria iškyla daugiau sunkumų, nei ji turi privalumų.










Goda







No comments:

Post a Comment