Tuesday, October 28, 2014

The Body Shop Honeymania range



tai turbūt geriausiai putojanti šios firmos dušo želė, kurią esu išbandžiusi. naudojimui jos reikia visai nedaug, tad priemonės užtenka tikrai ilgam. taip pat patinka jos neįprastas kvapas. iš pradžių maniau, jog nebūsiu juo susidomėjusi, tačiau išties išties produkto aromatas ir yra viena iš labiausiai įsimenančių savybių. kaip ir minėjau, tai ne paprastas medaus kvapas. šiame gaminyje labiau jaučiasi gėlių aromatas, o medus jaučiamas tik antrame plane
taip pat labai patinka tai, jog dušo želė puikiai nuprausia odą, suteikia jai švaros pojūtį. nors jos kvapas ir yra ganėtinai sunkus, priemonė dažnai atgaivina.
po naudojimo oda būna šiek tiek švelnesnė nei prieš tai.
ji labai lengvai nusiplauna nuo odos.
šiek tiek vizualus dalykas, tačiau jos spalva tikrai labai primena medų. su savo produktų spalvomis The Body Shop visuomet pataiko tiesiai į dešimtuką ir jomis puikiai perteikia linijos temą. 
nebandžiusiems šios firmos produkcijos patarčiau įsigyti šią, arba Satsuma dušo želę. nors šis gaminys man labai patiko, abejoju ar įsigyčiau jį dar kartą. tiesiog nėra toks pribloškiantis ar įsimintinas kaip minėtoji Likerinių mandarinų linija. tačiau išbandyti tikrai buvo verta!  

tai tikrų tikriausios sviestinės konsistencijos kūno sviestas, kvepiantis gėlėmis, tačiau taip pat kvapas yra šiek tiek sumišę su medaus aromatu.
šis sviestas taip pat, kaip ir šiai linijai priklausanti dušo želė, yra geriausias savo kategorijos produktas kokį man teko bandyti iš viso The Body Shop asortimento. dėl universalaus medaus/gėlių kvapo produktas tinkamas naudoti bet kokiu metų laiku. 
taip pat jo nereikia labai daug. kietos gaminio konsistencijos dėka mažo jo kiekio užtenka dideliam odos plotui padengti. dar vienas man iki šiol negirdėtas dalykas yra tai, jog šis kūno kremas, net ir nelyginant jo su kitais šių gamintojų produktais bei atsižvelgiant į sviestinę jo konsistenciją, greitai susigeria į odą. ko tikrai negalėčiau pasakyti apie kitus The Body Shop kūno sviestus.
po produkto naudojimo oda būna tarsi šilkinė. net ir tokios išsausėti linkusios vietos kaip alkūnės, kelieniai ir netgi pėdos būna maksimaliai pamaitinti bei švelnūs.
tiesą sakant manau, jog tai yra vienintelis iš tiesų dėmesio vertas kūno sviestas iš šios firmos ir kad jis netgi yra vertas kainos, kurią už jį tenka sumokėti Lietuvoje.
šį kūno sviestą rekomenduoju visiems, net ir normalią odą turintiems žmonėms, nes, kaip jau minėjau, kremas daro stebuklus greitai susigerdamas į odą ir tuo pat metu ją maitindamas. apskritai šis produktas man paliko didelį įspūdį. galbūt netgi pamąstysiu apie jo įsigijimą Lietuvoje.

praeityje naudoti šios firmos lūpų balzamai itin didelės meilės iš mano pusės nesusilaukė. nors kvapų pasirinkimas ir yra didelis, tačiau poveikis, nepriklausomai nuo kvapo, visų išlieka toks pat minimalus. tinkamas naudoti šiltu metų laiku. 
kadangi man patiko šios linijos kūno sviestas, kai kitais naudotais kūno sviestais nebuvau patenkinta, pamaniau, jog galbūt gamintojai pagaliau išleido ir tikrai geros kokybės lūpų sviestą. deja, apsirikau.
produkto kvapas šiek tiek skiriasi nuo kitų mano turimų šios linijos produktų. galbūt tai skambės kvailai, tačiau jame vyrauja ir tradicinio pigaus lūpų balzamo aromatas, sumišęs su įprastu linijos kvapu. tad vien tai man ne itin patinka. šiaip balzamas yra bespalvis, nepalieka ant lūpų visiškai jokio atspalvio ar baltų linijų.
vienam naudojimui jo nereikia daug, tačiau galiu pasakyti, jog jį sunaudojau tikrai greitai. 
taip pat iš kitų šis balzamas išsiskiria savo skoniu. na, jokio konkretaus ar aiškaus skonio balzamas tikrai neturi. tiesiog yra juntamas saldumas.
kaip ir visų The Body Shop lūpų sviestų, šio konsistencija atrodo riebi, užtepus ant lūpų šis riebumo jausmas taip pat išlieka. man tai labai nepatinka ir būtent dėl šio gaminio trūkumo jį naudoju tik vakarais, prieš eidama miegoti.
nors gaminys ir atrodo riebus, tačiau jokio teigiamo rezultato lūpoms nesuteikia. po naudojimo jos būna identiškai tokios pačios, kaip ir prieš tai, nesimato jokio poveikio. pasitepusi juo prieš einant miegoti, ryte vis dar jaučiu pusę užteptos dalies priemonės ant lūpų. 
kadangi tai nebuvo visiškai tragiškas produktas, jis tiesiog nieko nedarė lūpoms. kaip visuomet džiaugiuosi, jog išbandžiau naują produktą ir susiformavusi apie jį savo nuomonę galiu pasakyti, jog jeigu jūsų lūpos yra bent kiek linkusios sausėti, jokiu būdu nepirkite šio lūpų balzamo.







Goda


2 comments:

  1. Body Shop'o produktai man labai patinka! Sios linijos kazkaip dar neuosciau, reikes pasizvalgyti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaip jau minėjau, šios linijos produktų kokybė tikrai išsiskiria iš kitų, rekomenduoju :)

      Delete