Thursday, October 30, 2014

My Eyebrow Routine



antakiai yra bene svarbiausias, veidą įrėminantis akcentas. būtent dėl to ir dėl retų, daug darbo reikalaujančių antakių į juos kreipiu itin daug dėmesio. nors ir dėdama daug pastangų, juos stengiuosi padažyti kuo natūraliau, išlaikant tikrąją formą, spalvos vientisumą bei tamsumą.
deja, Lietuvos high street kosmetikos parduotuvėse neturime didelio antakiams skirtų priemonių asortimento, o tai, ką turime, neretai būna arba prastos kokybės, arba brangu.
džiugu yra tai, jog pastarąjį mėnesį Droge išvydau keletą džiuginančių naujienų, kurias nekantrauju įsigyti ir išbandyti.
na o šiame įraše aprašysiu mano šiuo metu naudojamas priemones. tiesa, jau dabar galiu perspėti, jog jomis patenkinta visiškai nesu.

pradedant nuo pieštuko, nors jo naudojimas ir yra patogesnis dėl to, jog gale turi tikrai gerą šepetėlį, pats produktas nuvylė. konkrečiai šios firmos antakiams skirtą pieštuką naudoju jau antrą kartą. pirmojo man užteko kiek daugiau nei pusę metų. na o mano požiūriu tai yra tikrai stulbinama. šį gaminį įsigijau dėl to, jog parduotuvėje už tuo metu man prieinamą kainą daugiau nieko nebuvo ir šis atspalvis Catrice kolekcijoje buvo naujas.
spalva tikrąją antakių spalvą atitinka labai gerai, jos intencyvumą labai lengva kontroliuoti. tačiau kadangi tai yra elementarus pieštukas, natūraliai padažyti antakius juo yra sunku. 
naudodama šį pieštuką susidūriau su neįprasta problema. kadangi tai yra labiau vaškinės konsistencijos produktas, naudojimo metu jis labai greitai ir dažnai apsineša vašku, dėl to ne tik jo spalva tampa pastebimai išblukusi, tačiau taip pat juo praktiškai nebegalima naudotis. iš šios padėties išsisuku arba jį padrožusi, arba prapiešusi ant rankos. tačiau pirmojo šios firmos pieštuko naudojimo metu su tokia ar panašia problema susidūrusi nebuvau, o pastaroji mane itin nervina, nes prailgina visą dažymosi procesą.
tačiau būtent šios vaškinės priemonės konsistencijos dėka jos užtenka ilgesniam laikui. 
piešiant antakius, kaip ir su bet kokia kita jiems skirta priemone, spalva būna kur kas ryškesnė, atrodo nenatūraliai, tačiau vėliau juos pašukavus šepetėliu viskas tampa vizualiai natūraliau. 
taip pat dėl to, jog tai yra paprastas vaškinės konsistencijos pieštukas, juo sunku padaryti tikslesnes, natūralias linijas. 
labiausiai nuvilianti produkto savybė yra jo išlikimo laikas. naudojant šį pieštuką antakių srities jokiu būdu negalima kasyti ar trinti, mat dažai iškart nusivalo. kitu atveju dienos pabaigoje jie būna keistai tarsi išsilydę, ištirpę: antakių kraštuose bei uodegėlėse jų nebebūna, arba būna mažai, o visur kitur spalva būna nevienoda - ne tokia ryški kaip dienos pradžioje, išblukusi, nevientisa.

kalbant apie šią antakių želę, iki šiol tokio tipo priemonės dar nesu naudojusi, tačiau šią nusprendžiau įsigyti su ta mintimi, jog ji bus panaši į populiariąją Benefit Gimme Brow antakių želę su pigmentu.
deja, nieko panašaus šios dvi priemonės beveik neturi.
 visų pirma, šepetėlio dydis prilygsta standartiniam blakstienų tušo šepetėliui. tad juo sunku naudotis, nes yra kur kas didesnis nei turėtų būti antakiams skirtosios priemonės. šepetėlio galiukas neturi jokios konkrečios formos, jame visuomet būna susikaupę daug produkto, taigi nėra kuo tiksliai aplikuoti produktą neišlendant už antakio kraštų.
taip pat gaminio pakuotė neturi dozatoriaus. tokią išvadą drąsiai galima daryti po to, kai kiekvieną kartą ištraukus šepetėlį jis būna gausiai aplipęs produktu, kurią visuomet tenka nuvalyti į pakuotės kraštus.
tepant gaminį ant antakių, jie įgauna pigmentuotą atspalvį, taigi vienintelis jo bruožas, kurį būtų galima palaikyti teigiamu yra tai, jog jį galima naudoti pavieniui. deja, mano antakiai tam yra per daug reti ir jiems nei kiek nepadeda gausybė priemonėje esančių mikro plaušelių, pagal idėją turinčių užpildyti tarpelius bei suteikti tankesnių antakių įvaizdį.
taip pat priemonė nepasižymi gera laikymo galia. juk pagrindinis antakių želės tikslas yra laikyti juos vietoje, kad jie nesidraikytų į visas puses. šio gaminio naudojimo metu maniškiai nelikdavo vietoje nei 2 min. draikydavosi ir nelikdavo ten, kur turėdavo juos suformavus. tad atrodė, jog želės būčiau nenaudojusi visai.

tad apibendrinus galima teigti, jog tai yra visiškai nereikalinga, savo paskirties nedaranti priemonė. šie du Catrice firmos gaminiai nėra verti niekieno dėmesio. jų kaina tikrai atitinka kokybę. po šių produktų naudojimo man telieka visas atkalbėti nuo jų įsigijimo ir toliau ieškoti kitų geros kokybės antakiams skirtų priemonių, kurių kaina būtų prieinamesnė.







Goda



9 comments:

  1. Pieštuko nesu bandžiusi, bet turiu antakių žele dėl kurios tau labai pritarčiau - gaminys nevertas net ir to, kiek kainuoja :) Jei kada ieškosi panašaus produkto, rekomenduoju Lumene shaping wax (blueberry). Patiko gal net labiau nei Benefit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaip visuomet džiaugiuosi, nesanti viena tokia, kuriai neįtiko produktas :) dėkui labai už rekomendaciją :) taip pat girdėjau daug itin gerų atsiliepimų apie Gosh bespalvę antakių želę

      Delete
  2. O as jau laaabai seniai turiu ta Benefit savo noru sarase, bet vis pakiloju ir padedu. Kadangi tokio tipo priemones nesu naudojusi, tai bijau, kad nemokesiu naudotis ir teks labai nusiviti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aš Benefit produkto taip pat labai noriu, tačiau man tai iki šiol atrodė per brangi priemonė atižvelgiant į tai, kas ji yra. tačiau galiausiai nusprendžiau artimiausiu metu ją įsigyti. ir vis dėlto tikiu, jog ja naudotis yra labai paprasta. visą šių pigmentuotų antakių želių aplikaciją iš esmės nulemia šepetėlis, kuris Benefit produkte yra tikrai atitinkamo dydžio, taigi problemų kilti neturėtų :)

      Delete
  3. turiu tą patį pieštuką. kaip man, mėgstančiai "stiprius" antakius, jis per mažai pigmentuotas ir šiaip keistas, o dėl antakių želės tai esu turėjus skaidrią, atidaviau sesei. apibendrinant turbūt catrice su šiomis dviem priemonėm nenusisekė.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tikrai taip :) na šiuo atveju tikrai galima būtų pasakyti, jog Catrice gaminių kokybė atitinka jų kainą. kartais yra net ir prastesnė

      Delete
  4. Great blog!

    www.thefancyfashioncastle.blogspot.com

    ReplyDelete