Monday, October 20, 2014

Rasa Anti-Acne Face Cream-Gel | Would I Repurchase?



dar šių metų žiemą naudotas lietuviškos firmos Rasa trijų žingsnių probleminės odos priežiūros linijai priklausiusio kremo - gelio rinkoje jau nebėra. ieškojau jo visose parduotuvėse, tačiau atrodo, kad jo vietą pakeitė minėtajai linijai nepriklausantis labai panašaus veikimo produktas.
pradedant nuo išvaizdos, produkto pakuotė, apart pakitusio šrifto ir dizaino, išliko visiškai tokia pati, dozatorius ir mažiau nei prieš metus mane smarkiai sužavėjęs vidinis produktą sutaupyti padedantis mechanizmas taip pat išliko tokie pat. kaip ir standartinio veido kremo, šio tūris yra 50ml. dėl to nesu 100% įsitikinusi, tačiau manau, jog naujasis kremas yra keliais litais brangesnis. tame aš didelės bėdos nematau, tačiau kai kam tai gali rūpėti.
taip pat pasikeitė ir pati kremo sudėtis. anksčiau naudoto kremo pagrindinės veiksmingosios sudedamosios dalys buvo 1% BHA (Salicilo rūgštis) ir siera, dabartiniame gaminyje BHA nėra, tačiau jo sudėtyje atsirado poras sutraukiančio bei sebumo išsiskyrimą reguliuojančio aviečių ekstrakto ir antibakterinėmis savybėmis pasižyminčio, odą drėkinančio greipfrutų ekstrakto. taigi ne tik kremo sudėtyje atsirado veiksmingesnių produktų, tačiau ir gamintojų žadami rezultatai suteikia daugiau vilčių. pastarieji teigia, jog ši priemonė padės susigrąžinti lygią odą, gydys esančius spuogus ir padės neatsirasti naujiems.
kremo konsistencija išliko tokia, kokia ir buvo pirmojo naudojimo metu - riebi, tačiau gelinė, labai greitai susigerianti į odą. naudojimo pradžioje pirmasis dėmesį itin patraukiantis požymis yra labai stipru avietinis produkto kvapas. nemėgstantiems aviečių patarčiau gerai pamąstyti prieš perkant šį kremą, nes kvapas tikrai labai stiprus. gera žinia yra ta, jog vos tik gaminiui susigėrus į odą, aromatas iškarto išnyksta.
priemonės suteikiamas efektas yra matinis, tačiau būtent dėl to jaučiu, jog jis yra linkęs minimaliai sausinti odą. nepaisant to, po naudojimo ji tampa neįtikėtinai švelni, jos paviršius tikrai atrodo pastebimai lygesnis, poros šiek tiek mažesnės. deja, šis efektas dienos eigoje dingsta, tačiau oda vis tiek neatrodo riebi.
šios priemonės naudojimo metu ant veido tikrai atsirasdavo mažiau netobulumų, tačiau vienu metu (tikrai ne dėl hormonų), buvau nusėta spuogais, labiausiai susitelkusiais ties smakru, kurie kaip atsirado kartu, taip ir išnyko kartu. 
manau, jog šis produktas yra puikus naudoti pereinamuoju sezonų laiku rudens ir pavasario viduryje.
dėl to, jog produktas, ypač dėl jo odai suteikiamo matinio efekto, ją vidutiniškai drėkina. tačiau kol kas naujoji kremo versija man ypatingai patinka. aš ir toliau mėgaujuosi jo naudojimu ir, kol neatrasiu nieko geresnio jam pakeisti, tikrai ir toliau naudosiu.
Rekomenduoju riebios odos savininkėms. pati turiu mišrią odą ir nors gaminys efektyviai veikia ir ant mano veido odos, retkarčiais gali ją šiek tiek išsausinti.










Goda



No comments:

Post a Comment