Thursday, January 22, 2015

,,Father Christmas'' bath bomb from Lush



savaitgalį apsilankiusi Lush parduotuvėje ir išvydusi beveik visiškai sumažėjusį Kalėdinių ir visišką Helovino prekių nebuvimą ilgai svarsčiau, ar verta bloge apžvelgti tuos produktus, kurių jau nebėra prekybos vietose. ir vis dėlto nusprendžiau, jog tęsiu šias apžvalgas. visų pirma, naudoti produktus ir apie juos nerašyti šiame tinklaraštyje būtų sunku ir liūdna man pačiai, visų antra, šie produktas atsiranda kiekvienais metais, tad perskaitę manąją apžvalgą galbūt pasiremsite ja ateinantį rudenį, tad galbūt kam nors šie įrašai, nors ir tolimoje ateityje, pravers.

visiems ne paslaptis, jog į Lush daugiausiai lankytojai paplūsta Kalėdų laikotarpiu. čia visus traukia spalvingos bei šventiškai kvepiančios vonios bombos, putos, bei aliejai. nenustebsite išgirdę, jog ši kasmetinė manija neaplenkia ir manęs.
šį kartą nusprendžiau išmėginti bene populiariausia kalėdine vonios bomba tapusią Father Christmas. lengviausiai parduotuvėje atskiriamos bei labai mielai atrodančio Kalėdų senelio veido pavidalą įgavusią bombą. šio gaminio atveju raminančios ir iš pažiūros jokių ypatingų minčių nesukeliančios spalvos dar nieko nepasako apie jo vidų. vos tik įmesta į vandenį bomba pradeda skleisti pastelinės kreminės spalvos gijas, kurios, produktui besisukant apie savo ašį, susimaišo su žaliu atspalviu. tai yra pats netikėčiausias dalykas, kurio šiame burbule buvo galima tikėtis mažiausiai. kuo ilgiau produktas tirpsta, tuo žalios atspalvis intensyvėja, kol galiausiai jis tampa itin tamsios, miško tamsumo, retkarčiais netgi juodos, spalvos.  sulig tuo, bomba nustoja besisukusi ir toliau lieka tirpti tik balta plokštelė, kuri anksčiau buvo Kalėdų senelio veidas. galutinis rezultatas - itin intensyvus, tamsiai žalia spalva nudažytas skaidrus vanduo su pavieniais, debesėlius primenančiais mažais putų ploteliais. produktas vandens konsistencijos beveik nepakeitė, taigi ir oda išlipus iš vonios nebuvo juntamai švelnesnė, tačiau papildomą, vos pastebimo švelnumo pojūtį ant odos pajutau. kalbant apie kvapą, kaip ir kitų iki šiol naudotų Lush vonios produktų metu, pačioje naudojimo pradžioje kvapas pasklido po visą vonios kambarį, sukurdamas jaukią ir atpalaiduojančią aplinką. kalbant apie konkretų produkto aromatą, jo išsamiai apibūdinti tikrai nepajėgsiu, tačiau tai yra labai švelnus, uoslės nedirginantis ir subtilus, į saldžiąją pusę linkstantis, tačiau savyje ir vos juntamo rūgštumo užuominą turintis aromatas. tad bent jau man su šio produkto kvapu yra pataikyta tiesiog į dešimtuką. nors jis yra toks subtilus, jog pačioje parduotuvėje jį vos galima užuosti, kaip jau minėjau, vonioje aromatas atsiskleidžia aiškiai.  
tiesa, iki šių metų Father Christmas aromatas buvo kitoks, tačiau šiemet gamintojau produktą nusprendė papildyti populiariuoju Snow Fairy kvapu. deja, su šiuo teiginiu sutikti negaliu, mat ne kartą teko uostyti minėtąjį aromatą turinčius gaminius ir į juos šios bombos kvapas nei iš tolo nėra panašus. 
nors ir kaip buvau sužavėta šiuo kvapu, to pačio tikrai negalėčiau pasakyti apie gaminio ryškiai žalia spalva nudažytą vandenį. apskritai nesu šios spalvos mėgėja, o vonioje produktas vandenį nudažė tokiu intencyviu jos atspalviu, jog jis mane tik trikdė ir netgi nervino, neigiamai veikė ir neleido nusiraminti bei atsipalaiduoti po sunkios savaitės. 
tad pati šios bombos, nepaisydama simpatijų jos kvapui, daugiau įsigyti neketinu, tačiau net neabejoju, jog visiems patiksiąs jos aromatas privilios daug gerbėjų, iš kurių daugumai žalio atspalvio vanduo tikrai nebus kliūtis, trukdysianti mėgti šį produktą. tad šią vonios bombą patariu įsigyti tik tiems, kurie nėra tokie morališkai jautrūs atspalviams, ir kuriems intensyvus žalias vonios vanduo netrukdys atsipalaiduoti. 






Goda




2 comments:

  1. Dievinu vonios bombas. O ir si atrodo labai nuotaikingai. Puiki dovana :)

    www.juodaplunksna.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. aš taip pat :) kol neišbandžiau man ji taip pat atrodė nuotaikinga ir daug žadanti, tačiau kaip ir minėjau įraše, jos daugiau nesiruošiu pirkti dėl rezultato ištirpus.

      Delete