Tuesday, January 6, 2015

Avon Fantastically Firming body polisher



šį kartą pakalbėsiu apie dar vieną šveitiklį iš Avon. tik šįkart jis yra skirtas ne veidui, o kūnui. tai yra vienas iš naujausių šios firmos Planet Spa gaminių, praturtintas kolumbiškos kavos ekstraktu. tiesa, jo kvapas nei iš tolo neprimena kavos. veikliau jau panašėja į tipinį Avon aromatą, seniau pasitaikiusį beveik kiekviename jų produkte, sumišusį su gėlių ir galbūt šiokiu tokiu vaisių aromatu. jis yra visiškai lengvas, neapsunkina uoslės ir netgi nepasklinda po vonios kambarį, taigi šį produktą drąsiai gali naudoti net ir jo nemėgstančios vartotojos. 
naudojimo pradžioje pirmasis į akį krentantis gaminio bruožas yra jame esančių daugybės aukso dulkelių spindesys. nerimaujančias, kad jos po naudojimo išliks ant kūno odos, galiu drąsiai nuraminti, nes blizgiosios dalelės nusiplauna kartu su produktu. nemanau, jog jos turi kokią nors paskirtį, tačiau iš mano perspektyvos žiūrint vis dėlto smagu kokiame kūno priežiūros produkte turėti ką nors, kas praskaidrintų nuotaiką ar, naudojamas prieš šventes, joms dar labiau nuteiktų. 
pats produktas visiškai nėra šiurkštus, dėl to atsižvelgiant į mano mėgstamus šiurkštaus pobūdžio šveitiklius šio naudojimo pradžioje maniau, jog jis man visai nepatiks, tačiau šveitiklio naudojimo eigoje likau tikrai nustebinta!
būsiu atvira, priemonės vienam naudojimui reikia palyginus daug. ypatingai atsižvelgiant į faktą, jog joje esančios šveičiamosios dalelės yra labai mažos. pradedant trinti į odą šveitiklis, kaip ir mano numylėtasis L'oreal Exfotonic suputoja, dėl to pagal visą idėją jo reikėtų mažiau. tačiau šio Avon putojimas nėra toks sklandus kad tai įvyktų. taip pat pastebėjau, jog gaminį geriau naudoti ant šiek tiek apdžiuvusios  kūno odos. taip jo šveičiamoji jėga tampa dvigubai stipresnė ir produktas savo darbą atlieka kur kas efektyviau. 
nors ir atrodytų, kad toks švelnus šveitiklis neturėtų kokybiškai nušveisti odos, taip tikrai nėra. mano pačios dideliai nuostabai produktas ne tik gerai ją nušveičia, tačiau kartu nurungia ir visus iki šiol naudotus kūno šveitiklius, kuriuose esančios šveičiamosios dalelės taip pat buvo itin mažos ir iš pažiūros nieko nedarančios odai. būtent tai ir išskiria šį šveitiklį iš kitų. nors po naudojimo oda tampa neapsakomai švelnesnė, nors ir kaip gaila, tačiau jis savo suteikiamu rezultatu, efektyvumu bei naudojimui reikiamu kiekiu vis tiek nepranoksta L'oreal kūno šveitiklio. tad belieka tik pasveikinti Avon gamintojus su tokiu geros kokybės produktu. tačiau pati jo įsigyti tikrai nesiruošiu. dėl greito produkto susinaudojimo kiekvienai skaitytojai patarčiau pamąstyti apie produkto išmėginimą, na o aš dėl taupumo bei aromato ir toliau tęsiu favoritu vis dar išliekančio L'oreal kūno šveitiklio naudojimą.





Goda



No comments:

Post a Comment