Tuesday, January 27, 2015

Vichy Normaderm face cream



vis ieškančioms ir niekaip nerandančioms kokybiško veido kremo, tačiau kaip ir aš, niekaip nerandančio To vienintelio, besižvalgančias tarp vaistinėse pardavinėjamo veido priežiūros priemonių asortimento galiu tik nuvilti ir patarti, šio Vichy Normaderm veido kremo geriau nepirkti. pati tiesiog nekantravau įsigyti ir išmėginti šią liniją bei įsitikinti jos veiksmingumu, tačiau įdėjus daug vilčių į produktą, teko juo iš dalies nusivilti. 
šią firmą visuomet įsivaizdavau kaip tikrai kokybišką kosmetiką gaminančia, o ne tik taip teigiančią. galbūt tai ir pakišo koją, nes tikėjausi itin efektyvaus poveikio veido kremo ir į produktą dėjau tiesiog per daug vilčių. 
na, o šis, savo sudėtyje salicilo, glikolio bei lipofidinės hidrorūgšties derinį turintis veido kremas pirmiausia pasižymi stipriu vyriškos skutimosi želės kvapu, kuris man atrodo gana neįprastas universaliai, dažniau moterų perkamai kosmetikai. nors ir kaip būtų keista, prie jo vis dar nepripratau, mat jis man iš tiesų nepatinka. 
tačiau neįprastas yra ne tik šio produkto kvapas, bet ir jo konsistencija. pastaroji atrodo lengva ir visiškai neriebi, tačiau vos tik pradėjus trinti produktą į veido odą, ši kuo toliau, tuo labiau tirštėja ir darosi vis sunkiau jį ištrinti. būtent dėl šio faktoriaus produkto reikia šiek tiek mažiau nei įprastai. dėl prieš tai minėto bruožo šis gaminys man labai primena Rasa Anti-Acne veido kremą riebiai odai, tačiau Vichy veido kremas yra dar riebesnės konsistencijos ir jį į odą įtrinti yra kur kas sunkiau. 
priemonės suteikiamas rezultatas - gerai pamaitinta, ir šaltesniu metu nesausėjanti ir neskilinėjanti veido oda. dėl savo polinkio maitinti odą, kremas kremas įsigeria sunkiau, kurį laiką būna juntamas lengvas riebumo sluoksnis*. tačiau nors ir kaip norėtųsi, gaminys nesuteikia veido odai matinio efekto, nei kiek nesumažina porų, bet sebumo išsiskyrimą dienos eigoje tikrai reguliuoja. 
šios priemonės naudojimo pradžioje man iš tiesų atrodė, jog ji mažina spuogų paliktas žymes. tačiau kelių savaičių laikotarpyje šis vienintelis  iš tiesų teigiamas bruožas dingo ir dabar kremas nesuteikia jokių pastebimų rezultatų. 
dar viena nuvylusi ir gamintojų pažadų neįvykdžiusi savybė - odos atspalvio nesuvienodinimas. net nepanašu, jog gaminys turėtų daryti ką nors panašaus. 
apibendrindama norėčiau teigti, jog tai yra galbūt labiausiai iš visų nuvylęs produktas, kurį man teko naudoti. vienintelis jo teigiamas bruožas - sebumo išsiskyrimo kontroliavimas. na taip pat dėl išskirtinės konsistencijos jo reikia mažiau. tačiau tai, jog gaminį labai sunku įtrinti į veido odą, jog jis nesuteikia jai matinio efekto ir neatlieka kitų produkto aprašyme minimų savybių iš tiesų labai nuvilia ir mano akimis paverčia šį produktą beverčiu. juolab, jog šis veido kremas yra ne iš pigiausių. 
žinoma, nors ir koks nuviliantis jis būtų, ir toliau tęsiu šios pakuotės naudojimą, tačiau daugiau net į jos pusę nežiūrėsiu. tai padaryti patarčiau ir jums. 


*produkto naudojimo pabaigoje ant odos išlikdavęs visą dieną.






Goda




No comments:

Post a Comment