Sunday, January 4, 2015

Nails Of The Day



Avon gel finish nail polish in Lavender sky

jau kurį laiką įvairios firmos į rinką išleidžia vis daugiau skirtingų privalumų turinčius gelinio efekto nagų lakus. Avon firma - ne išimtis. gamintojai išties gerai padirbėjo su plačia spalvų pasiūla ir produkto kokybe. dėl itin skystos konsistencijos nagų lakas labai lengvai dengiasi ant nago. taip pat produktas pasižymi ir viena iš greičiausių (lyginant su kitais mėgintais nagų lakais) džiuvimo galia. gaminio šepetėlis yra šiek tiek plokščias, tačiau jo forma vis tiek labiau panašėja į senuosiuose nagų lakuose esančių apvalių šepetėlių. tai šiek tiek prailgina produkto aplikavimą ir tai yra vienintelė mano atrasta neigiama produkto savybė. kalbant apie gelinį efektą, spindėjimo atžvilgiu jis pernelyg nesiskiria nuo įprasto nagų lako, galbūt tik šiek tiek spindi labiau, tačiau dramatiško skirtumo nėra. ypatingai žavi produkto išlikimas ant nagų - jis pradeda nežymiai lupinėtis tik trečią dieną. 
tad ieškančioms greitai džiūstančio bei ilgai išliekančio nagų lako, tikrai patarčiau išmėginti šį, juk jo kaina iš tiesų nesikandžioja. 





Goda


2 comments:

  1. Kokia graži spalva! Man dar neteko mėginti "gelinio efekto" nagų lakų, bet visai norėčiau, nes laaabai mėgstu tą spindesį, kuris išlieka ant nagų po gelinio lakavimo, tad jei tokį būtų galima pasiekti su paprastu nagų laku, tikrai apsidžiaugčiau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iš tiesų spalva ir man labai mielai atrodo, galbūt ir ne visai žiemiška, tačiau pavasariui idealiai tinkanti. vieninteliai mano iki šio mėginti ir tikrai geros kokybės bei lengvai įsigyjami yra Bourjois 1 seconde nagų lakai, štai vienas iš jų: http://mintbubbletea.blogspot.com/2014/06/nails-of-day.html o manau išmėginti gelinius high street nagų lakus, atsirenkant kurie yra iš tiesų geros kokybės, tikrai verta :)

      Delete